Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mircea Hava își ia ușor, ușor rămas bun de la Alba Iulia: ”Albaiulieni, vă iubesc! Români, vă mulțumesc!”

Publicat

mircea hava

”Albaiulieni, vă iubesc! Români, vă mulțumesc! România, jos pălăria!”, așa și-a început primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, mesajul de mulțumire pentru votanții PNL, dar și un prim mesaj de ”la revedere”, deoarece pleacă la Bruxelles. 

Odată cu plecarea lui Mircea Hava, fotoliul de primar interimar devine ”fierbinte” și ”lupta” se va da între cei doi viceprimari, liberalii Paul Voicu, ”preferatul” lui Hava și Gabriel Pleșa, care după ultimele declarații este decis să nu renunțe la ”luptă”.

CITEȘTE ȘI: REZULTATE EUROPARLAMENTARE în ALBA: PNL câștigă detașat cu peste 25% față de PSD, USR pe locul III cu 15 procente

”Pentru cum ați votat dar, mai ales, pentru cât de mulți ați votat. Am văzut ieri o Românie implicată și hotărâtă, care i-a luat, într-o singură zi, locul vechii Românii adormită și resemnată. Sunt oameni care fac istorie și națiuni care intră în istorie.

CITEȘTE ȘI: Viceprimarul Pleșa, reacție EXPLOZIVĂ după ce Hava și-a anunțat preferatul pentru interimatul de la Primăria Alba Iulia

România a intrat în istoria Europei ca țara căreia nu i se poate impune destinul, ci și-l alege singură, prin oamenii ei. Cred că ieri a fost o nouă Revolutie, cea mai pașnică și cea mai cerebrală din întreaga noastră istorie: Revoluția Votului Responsabil.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Viceprimarul Paul Voicu nu s-a grăbit să-l trimită la Bruxelles pe șeful său Hava. A votat la ceas de seară

România pe care au vrut-o deraiată și trasă pe linie moartă a fost repusă pe linia de mare viteză către Europa.

Vă mulțumesc tuturor și vă asigur că, și de la Bruxelles, mă voi lupta la fel, pentru fiecare dintre voi”, a scris Mircea Hava pe Facebook. 

CITEȘTE ȘI: Mircea Hava, anunț în premieră. Îl preferă pe Paul Voicu în funcția de primar interimar la Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Somebody

    marți, 28.05.2019 at 13:10

    Eu as vrea sa va multumesc pentru tor ce ati favut pentru Alba Iulia. Au fost si lucruri care nu au fost pe placul meu. Orasul asta arata cum arata datorita dvs. Eu recunosc ca au fost momente cand v-am injurat recunosc dar au predominat clipele in care v-am laudat. Eu as fi vrut sa ramaneti cu noi dar ma bucur ca Romania a castigat un om care o sa ne reprezinte cu adevarat. Eu am votat omul nu partidul. Oricum o sa ajung primar 🙂 glumesc doar. Va doresc sanatate, putere si curaj. ” Am zis ca de data asta merg la vot”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax