Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Miriam Bulgaru, lăudată de președintele Federației Române de Tenis. A urcat pe cea mai bună poziție din carieră în clasamentul WTA

Publicat

Tenismena Miriam Bulgaru, originară din Alba Iulia, a fost lăudată de preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, în urma victoriei sale la turneul Ţiriac Foundation Trophy (WTA 125).

Acesta a afirmat faptul că sportiva este o jucătoare de perspectivă și i- apreciat prestația în cadrul turneului.

Miriam ocupă în prezent cea mai bună poziție în WTA din cariera ei de până acum.

Ea a fost felicitată și de Simona Halep și de Nadia Comăneci, în cadrul festivității de premiere.

 

Foto: GSP.ro via Miriam Bulgaru

„Victoria ei la Ţiriac Trophy este o surpriză extrem de plăcută… Miriam este o jucătoare de perspectivă şi ne bucură enorm succesul ei.

Din păcate, fizicul nu o ajută foarte mult. Pentru că vedem cât de puternice sunt primele jucătoare ale lumii din momentul de faţă.

Miriam compensează cu ambiţie, cu intuiţie, cu viteză de deplasare şi aşa mai departe. Însă e greu când treci la un alt nivel şi joci împotriva unor jucătoare de 1,80 m sau chiar peste…

Am văzut toţi că Sabalenka are o lovitură de dreapta mai puternică decât a băieţilor.

Apoi le-am văzut pe Swiatek şi Coco Gauff cum se deplasează pe teren, deci jucătoarele de top sunt chiar impresionante din punct de vedere fizic.

Iar Miriam, din păcate, nu beneficiază de un fizic şi va trebui să compenseze cu alte calităţi”, a afirmat Cosac, în cadrul unui interviu acordat Agerpress.

În opinia preşedintelui Federaţiei Române de Tenis, organizarea turneului Ţiriac Foundation Trophy (WTA 125) la Bucureşti şi-a atins scopul, acela de a le ajuta pe jucătoarele române să prindă experienţă şi să le aducă puncte în clasamentul WTA.

Reamintim faptul că Miriam Bulgaru a câştigat turneul Ţiriac Foundation Trophy (WTA 125), dotat cu premii totale de 115.000 de dolari şi găzduit de Centrul Naţional de Tenis, duminică, după ce a învins-o în finală pe Kathinka von Deichmann (Liechtenstein), cu 6-3, 1-6, 6-4.

În urma succesului de la Bucureşti, Miriam Bulgaru a urcat 24 de locuri în clasamentul WTA, până pe 178, scrie Agerpress.

Aceasta este cea mai bună poziție WTA din cariera ei de până acum.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate