Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mobilizare de excepție la Șpring, în sprijinul unor familii afectate de incendiu. Mesajul primarului Iulia Stănilă

Publicat

Primarul comunei Șpring, Iulia Stănilă, a dat detalii despre modul în care s-a mobilizat comunitatea, în cazul incendiului care a distrus casele a două familii.

Reamintim că aceasta a fost prima care a invervenit în timpul incendiului și a scos oamenii din casă și s-a asigurat că nimeni nu este rănit, până la ajungerea pompierilor.

Vezi VIDEO: Cum a reacționat Iulia Stănilă, primarul din Șpring, la izbucnirea unui incendiu. În acel moment dădea un interviu la PROTV

Iulia Stănilă a mulțumit celor care au trimis încurajări și care s-au mobilizat pentru a ajuta familiile afectate de incendiu: de la forțele de intervenție, la oameni care au donat bani, materiale și s-au implicat în refacerea imobilelor.

”Vreau să vă mulțumesc din suflet tuturor celor care mi-au transmis vorbe frumoase și încurajări, sunt sigură că oricare dintre dumneavoastră ar fi reacționat la fel. Este îngrozitor să vezi cum în 7-8 minute arde agoniseala a două familii care au muncit o viață, fără să ai vreo putere să oprești asta.

În această poveste tristă eroii au fost voluntarii și angajații SVSU Șpring împreună cu viceprimar, pompierii de la ISU Sebeș, ISU Alba, care s-au chinuit peste 4 ore să izoleze incendiul, vecinii care s-au implicat, domnii de pe ambulanță, agenții de poliție, toți!

Fiecăruia în parte le mulțumesc în numele familiilor (…)

De asemenea, la această oră (după o lună de la incendiu) ambele case sunt acoperite și refăcute parțial, datorită unor oameni EXTRAORDINARI, care au sponsorizat familiile (…)

Le mulțumesc din suflet că au răspuns prompt la apelul meu și au sprijinit cu drag cele două familii, Dumnezeu să le întoarcă binele înzecit!

Le mulțumesc cetățenilor care au deschis cu drag ușa consilierilor și a donat fiecare cât a putut, strângându-se (pe bază de semnătură și tabel) aproape 30.000 lei

Mulțumim primariei Șpring și CL Șpring care au aprobat ajutorul de urgență in valoare de 5000 lei pentru fiecare familie!

Mulțumim tuturor oamenilor cu suflet mare care s-au dus personal la cele două familii cu bani, produse sau obiecte necesare!

Împreună putem muta munții!”, a fost mesajul acesteia, pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax