Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Modernizarea clădirii vechi a Liceului de Arte din Alba Iulia. Primăria cumpără serviciile de proiectare și execuție a lucrării

liceul de arte

Publicat

Primăria Alba Iulia a demarat procedura de achiziție a serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor de modernizare a clădirii vechi a Liceului de Arte ”Regina Maria”. Investiția este de peste 400.000 de lei.

Este vorba despre clădirea în care funcționează acum clasele  I-IV, pe un teren de 742 mp.

Vezi O clădire a Liceului de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia, veche de peste 100 de ani, va fi modernizată. Ce lucrări sunt pregătite

Valoarea totală estimată a achiziției serviciilor și lucrărilor este de 411.740 lei cu TVA, din care cheltuieli pentru asigurarea utilităților 14.261 lei (fără TVA), cheltuieli de proiectare, inclusive verificare tehnică 17.000 lei (fără TVA), asistență tehnică 2000 de lei (fără TVA), cheltuieli pentru investiția de bază 309.601 lei (fără TVA) și organizarea de șantier 3.138 lei (fără TVA).

Sunt menționate și cheltuieli diverse și neprevăzute de 10% (36.486 lei fără TVA).

Firmele interesate de lucrare vor trebui să depună garanție de bună execuție de 10% din valoarea contractului, fără TVA.

Durata contractului este de 4 de luni, din care 30 de zile pentru proiectare, trei luni pentru execuție și asistență tehnică.

Investiția face parte dintr-o inițiativă a primăriei de modernizare și extindere a tuturor clădirilor liceului.

Vezi și Pasarele din sticlă la Liceul de Arte din Alba Iulia și spații modernizate pentru elevi și profesori. Planurile primăriei

Primăria a cumpărat, în urmă cu doi ani, o clădire de la Școala de Afaceri (situată pe colțul străzilor Călărași și Avram Iancu). Aici vor fi mutate birourile administrative ale liceului, va fi sala de festivități și unele clase. Acest imobil și clădirea veche a unității de învățământ, de pe strada Călărași vor fi conectate prin două pasarele.

Clădirea veche are 656 mp la sol, cu subsol, parter, un etaj și mansardă (2065 mp suprafață desfășurată), iar cea cumpărată de primărie 266 mp la sol, cu subsol, parter, două etaje, pod și centrală termică proprie pe gaz (suprafața desfășurată 1.207 mp).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate