Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Modernizarea pieței agroalimentare din centrul oraşului Alba Iulia ar putea fi încheiată în 26 mai. Promisiuni de la constructor

Publicat

piata centru Viceprimarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa a prezentat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, câteva probleme administrative legate de oraș. Printre subiectele abordate a fost și situația pieței agroalimentare din centrul orașului, a cărei modernizarea trebuia să fie încheiată din 8 martie. Viceprimarul spune că are promisiuni din partea constructorului, în scris, că întreaga lucrare va fi finalizată în data de 26 mai.

De mai bine de un an, comercianții din Alba Iulia se confruntă cu lipsa unui spațiu adecvat unde să își vândă produsele, dat fiind faptul că piața din centrul orașului a intrat în modernizare. Din nefericire pentru ei, construcția ar fi trebuit să fie gata în luna martie a acestui an, însă lucrurile par departe de a se apropia de final.

Acest subiect a fost adus în discuție și de viceprimarul Gabriel Pleșa, care spune că are promisiuni din partea constructorului că lucrările vor fi gata în 26 mai.

„Este un lucru care ne doare foarte tare și pe noi și pe cetățeni, presiunile noastre au fost foarte mari, constructorul ne dă o variantă, foarte optimistă după părerea mea, dar să dea Dumnezeu să fie așa, 26 mai”, a declarat Gabriel Pleșa.

Viceprimarul a precizat că deși termenul inițial de predare a lucrării a fost 8 martie, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, constructorul a primit o prelungire de 20 de zile și astfel recepția lucrării trebuie făcută în 28 martie, lucru imposibil în momentul de față.

„Sigur va suporta toate penalitățile, dar disconfortul și deranjul este al nostru”, a mai adăugat acesta.

Gabriel Pleșa a mai adus în discuție și alte subiecte locale, printre care expirarea contractelor pentru serviciile de ecarisaj, adăpostul de câini de la Partoș, întreținerea zonelor verzi și contractul de salubritate cu Polaris. Potrivit viceprimarului, anul acesta vor fi licitaţii pentru aceste servicii.

Acesta a mai vorbit și despre lucrările de asfaltare din oraș, respectiv despre contractele semnate pentru zonele Meridian și Dealul Furcilor, cele de pe străzile Laleleor, Crişan şi Cetăţii, continuarea modernizărilor la Miceşti, pe străzile Măgurei, Carpați și Zăvoi, la Bărăbanț pe strada Cabanei.

Citeşte şi FOTO: Lucrări de modernizare pe strada Lalelelor din Alba Iulia. Investiția este de aproximativ 200.000 lei

Vezi şi Primăria Alba Iulia a semnat contracte de 2,2 milioane lei pentru modernizarea străzilor din cartierul Meridian şi zona Dealul Furcilor

Citeşte şi FOTO: Modernizări de peste 5 milioane lei pe mai multe străzi din Alba Iulia. Restricţii de circulaţie pe strada Toporaşilor

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax