Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Motivul pentru care un bărbat din Alba a fost arestat la cinci luni după ce și-a atacat tatăl cu toporul. Anchetă complexă

Publicat

topor scandal amenintare

Procurorii Parchetului Tribunalului Alba în urma unei anchete complexe au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de un bărbat, care în prima zi a anului 2021, și-a atacat tatăl cu un topor. 

Ancheta a fost una complexă din cauza faptului că, potrivit surselor alba24.ro, au fost făcute două experitze pentru a se stabili dacă bărbatul a avut discernământ, când și-a lovit tatăl cu pumnii în față, dar și cu un topor în zona capului. 

Potrivit expertizei de la Alba bărbatul nu ar fi avut discernământ, dar în urma unei expertize secundare realizate la Cluj, medicii au concluzionat că bărbatul a avut discernământ când și-a atacat tatăl.

Drept urmare după mai bine de cinci luni de la atac, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ce s-a întâmplat în noaptea de 1 spre 2 ianuarie

În fapt, în noaptea de 01/02.01.2021, aflându-se la locuinţa comună din comuna Albac, sat Faţă, jud. Alba, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unor discuţii contradictorii, inculpatul i-a aplicat lovituri cu pumnii şi cu un topor în cap tatălui său vitreg, cauzându-i acestuia leziuni traumatice la nivelul feţei, se arată într-un comunicat transmis de reprezentații parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

CITEȘTE ȘI: Tentativă de omor într-o comună din Alba: Un bărbat și-a lovit tatăl vitreg cu toporul, în zona capului

Momentan ancheta este în curs de desfășurare, procurorul criminalist continuă cercetările în cauză, pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi de drept, în vederea stabilirii răspunderii penale.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax