Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Munca la negru „arde” buzunarele patronilor din Alba: Amenzi în valoare de 50.000 de lei, aplicate de inspectorii ITM

Publicat

În doar patru zile, inspectorii ITM au aplicat sancțiuni în valoare de 50.000 de lei, pentru munca la negru. În perioada 5-9 noiembrie, cinci firme din Alba au fost amendate pentru primirea la muncă a unor persoane fără întocmirea formelor legale de angajare. În aceeași perioadă, au fost controlate 68 de unități în domeniul relațiilor de muncă.

Cele cinci firme din Alba surprinse de inspectorii ITM cu persoane muncind la negru sunt: „Iedera Trei” SRL, „Motul Construct” SRL, „VDSE Pitea” SRL, „Redal” SRL și Întreprindere Individuală Kalman Zelinda A.B.C, care au fost surprinse de către inspectorii ITM, cu câte o persoană muncind la negru şi au primit amenzi de câte 10.000 de lei.

În aceeași perioadă au fost controlate 68 de unități în domeniul relațiilor de muncă și au fost aplicate 284 de sancțiuni.

În domeniul securităţii şi al sănătăţii în muncă au fost controlate 37 de unități și au fost aplicate 108 sancțiuni, dintre care o amendă în valoare de 4.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax