Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O agenție importantă de turism din Grecia își suspendă temporar activitatea. Clienții trebuie să-și reprogrameze concediul

Publicat

Mai mulți români care și-au rezervat concedii în Grecia prin intermediul unei agenții elene își văd concediile date peste cap. 

Mouzenidis Travel Grecia, un important touroperator care vinde bilete pentru sejururi în Grecia, a anunțat cu o zi în urmă că de vineri, 18 iunie, și până în 26 iunie, suspendă prestarea serviciilor turistice contractate (rezervate).

Citește și Concediu în Grecia IULIE 2021. TOT ce trebuie să știi despre condițiile de intrare, documente și drumul prin Serbia și Macedonia

Pe pagina de Facebook Forum Grecia, mai mulți turiști români se plâng că au cumpărat bilete prin acest touroperator, relatează HotNews.

Publicația a discutat cu partenerul comercial al grecilor din România și a obținut detalii.

Pe site-ul companiei grecești este afișat un anunț potrivit căruia touroperatorul își suspendă activitatea temporar. Compania își anunță clienții care aveau cumpărate sejururi în acestă perioadă că își pot reprograma vacanțele în septembrie sau chiar în 2022.

Citește și: Concediu în Grecia 2021. Ce trebuie să știi despre condițiile de intrare în țară, documente și drumul prin Serbia și Macedonia

”Din cauza măsurilor restrictive de acordare a licențelor în ceea ce privește piețele est-europene de peste un an, compania Mouzenidis Travel Grecia anunță că temporar, pentru perioada 18 iunie 2021 și până la 26 iunie 2021, nu își va furniza serviciile pentru pachetele și programele turistice rezervate destinației Grecia.

Compania va reveni cu noi anunțuri despre reorganizarea programului său operațional pentru sezonul de vară curent.

Întotdeauna în deplină loialitate față de clienții noștri (…), oferim transferul rezervărilor sale menționate în perioada de mai sus pentru perioada de după 1 septembrie sau pentru sezonul de vară următor 2022 cu același preț și servicii aditionale”, este anunțul postat pe site-ul companiei.

Biroul din România al Mouzenidis Travel Grecia are sediul în Cluj. Un reprezentant al acestuia a declarat vineri pentru HotNews.ro că biroul nu face parte de fapt din grupul elen Mouzenidis, si are doar contract de consultanță cu acesta.

Joi, la 11.40, au fost anunțați de către partenerul elen despre suspendarea serviciilor, aceștia anunțand că vor reveni cu informații.

Vineri, urma să plece în Grecia un charter cu ruriști români care au plătit sejururi prin companie, dar biroul din Cluj i-a anunțat despre suspendarea operațiunilor.

Știrea completă pe Hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax