Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O nouă condamnare pentru tânărul care a „terorizat” Aiudul. Închisoare cu executare pentru Ciprian Maxim

Publicat

ciprian corco maxim Cunoscut după mai multe incidente de agresiune și distrugere în care a fost implicat, Ciprian Maxim din Aiud a primit o nouă condamnare la închisoare. În martie, Judecătoria Aiud a decis, în cazul său, pedeapsă de 10 luni închisoare, pentru lovire. În plus, mai are de executat un an şi aproape trei luni, după gratii, din alt dosar.

Ciprian Maxim Ovidiu, zis ”Corco”, fost fotbalist este cunoscut drept un veritabil ”terorist” la nivel local, din cauza scandalurilor în care a fost implicat, a fost condamnat a treia oară.

În 3 martie, Judecătoria Aiud a decis 10 luni de închisoare, în cazul lui Ciprian Maxim, pentru lovire, pedeapsă la care se adaugă şi un rest de 447 de zile rămas de executat dintr-o condamnare anterioară. În total, ar urma să execute 2 ani şi aprope 3 luni de închisoare. Decizia Judecătoriei Aiud poate fi însă contestată la Curtea de Apel Alba Iulia.

Bărbatul din Aiud mai este judecat, din septembrie 2016, într-un alt dosar pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice, port fără drept de obiecte periculoase şi ameninţare. În această cauză, Ciprian ”Corco” Maxim este arestat la domiciliu.

”Corco” are la activ peste 30 de dosare penale pentru lovire, vătămare corporală, furt şi alte infracţiuni comise cu violenţă. Cu majoritatea victimelor s-a împăcat astfel încât dosarele nu au mai ajuns în instanţă.

Citeşte şi Ciprian Maxim, tânărul care a „terorizat” Aiudul, trimis în judecată. Este acuzat de lovire şi distrugere

Vezi și: Doi bătăuşi celebri din Aiud au fost reţinuţi din nou de poliţişti. L-au agresat pe un tânăr de 19 de ani

Vezi și : Unul dintre cei doi bătăuși din Aiud a fost eliberat din arest. Are interdicția de a părăsi localitatea timp de 30 de zile

sursa foto: facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax