Connect with us
Publicitate

BLAJ

O nouă licitație pentru amenajarea unor locuri de joacă la Blaj. Ansambluri pentru copii și echipamente de fitness pentru adulți

Publicat

Primăria Blaj a lansat o nouă licitație pentru amenajarea a cinci noi locuri de joacă în mai multe zone din municipiu (satul Tiur, strada Fabricii, strada Măceșului, strada Gheorghe Barițiu și Câmpia Libertății). Acestea vor fi dotate cu echipamente și ansambluri pentru petrecerea timpului liber de către copii, în condiții de securitate, dar și cu echipamente de fitness de care vor beneficia adulții.

La prima licitație, lansată în data de 4 martie, s-au prezentat două firme: Davo Quality Solutions și Loftrek SRL. Licitația a fost însă anulată după ce ofertele depuse au fost considerate ca fiind „inacceptabile și / sau neconforme”.

Primăria Blaj a lansat joi, 9 iulie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), o nouă licitație pentru achiziţia unor echipamente de joacă, inclusiv de fitness pentru dotarea și amenajarea a cinci locuri de joacă noi înființate în municipiu. Valoarea totală estimată este de 378.845,31 de lei, fără TVA.

Citește și FOTO: Noi locuri de joacă, la Blaj. Ansambluri pentru copii și echipamente de fitness pentru cei mari. Cum vor arăta

Potrivit caietului de sarcini, în momentul de față există locuri de joacă amenajate în Blaj, inclusiv cu echipamente de fitness urban, însă nu sunt suficiente pentru a deservi toată populația din municipiu, existând cartiere/zone care nu au un asemenea loc de joacă amenajat.

Astfel, la solicitarea cetățenilor, se dorește amenajarea unor noi locuri de joacă și dotarea acestora cu echipamente de joacă, bănci de recreere, echipamente de fitness, de care vor beneficia atât cei mici cât și cei mari.

Potrivit documentului citat, echipamentele achiziționate vor fi montate în zonele/locațiile următoare: sat Tiur, strada Fabricii, strada Măceșului, strada Gheorghe Barițiu și Câmpia Libertății.

Echipamente ce vor fi achiziționate (bucăți / mp):

  • Coș pentru gunoi pentru exterior, negru, 125 l – 10 buc.
  • Bancă parc – 10 buc.
  • Ansamblu de joacă din metal – 5 buc.
  • Balansoar copii, pe arc pentru o persoană – 10 buc.
  • Balansoar copii cu arc pentru două persoane – 5 buc.
  • Leagăn din metal – 5 buc.
  • Leagăn cu protecție pentru copii mici – 5 buc.
  • Carusel – 5 buc.
  • Echipament fitness – 5 buc.
  • Pavimente elastice 4 cm – 80 mp
  • Pavimente elastice 7 cm – 36 mp
  • Gard – 450,00 mp

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax