Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O plachetă și un vin: ”Premiul” primit de ultramaratonistul Polgar Levente, din partea Prefecturii Alba pentru rezultatele sale

Publicat

Levente Polgar, ultramaratonistul din Aiud a fost invitat la Prefectura Județului Alba. Acesta a fost chemat pentru a fi felicitat de prefectul Nicolae Albu, și cei doi subprefecți Corneliu Mureșan și Andrei Vincze. 

Drept recompensă pentru că a străbătut un traseu de 330 kilometri, fiind prima persoana cu handicap din lume, are a terminat cursa ”Turul Giganților”, o compeție extrem de grea din Alpii Italieni, Levente a fost premiat. 

Mai exact a fost premiat cu o carte, o plachetă și o sticlă de vin. A mai primit și prețuiri din partea celor trei politicieni prezenți. 

În paralel Levente a fost invitat să participe la competiția The North Face Malaysia Mountain Trail Festival 2023, ce va avea loc în perioada 2 – 5 noiembrie, la Esplanade, Taiping, Perak, Malaezia de Vest.

CITEȘTE ȘI: Ultramaratonistul aiudean Levente Polgar, invitat să participe la o competiție extremă de alergare montană, în Malaezia

Însă pentru a participa are nevoie de resurse financiare, mai exact de bani, bani pe care nu îi are.

Sportivul este prima persoană cu handicap din lume care a terminat cursa ”Turul Giganților”, competiție montană de lungă distanță, la care au participat atleți din 86 de țări.

După un parcurs anevoios de 326 km prin Alpi, acesta a trecut linia de sosire în 144 ore 38 minute și 46 de secunde. Levente Polgar spune că a reușit să termine cursa fără bețe și echipă de suport.

CITEȘTE ȘI: Ultramaratonistul Levente Polgar, prima persoană cu o infirmitate care a terminat cursa de alergare montană extremă TOR330 în Alpi

Joi, 12 octombrie, prefectul Nicolae Albu și subprefecții Corneliu Mureșan și Andrei Vincze i-au înmânat sportivului o plachetă omagială, în semn de prețuire și respect pentru promovarea sportului, a județului, a țării pe plan internațional.

,,Avem nevoie de oameni care să ne inspire, care să-și depășească limitele. Vă mulțumim că sunteți un model pentru noi toți și în special pentru generația tânără, de a nu renunța niciodată, oricâte obstacole se află în calea noastră.

Sunteți un exemplu, o sursă de inspirație și ne manifestăm tot respectului pentru performanța dumneavoastră excepțională”, a precizat prefectul Nicolae Albu, într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Scârbit de PSD PNL USR

    vineri, 13.10.2023 at 05:54

    asta e conducerea ciocoiască PSD PNL , își fac lor salarii babane și pensii speciale de restul,nu mai sunt bani

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax