Connect with us
Publicitate

CUGIR

O postare pe internet, motivul pentru care băiatul din Cugir a fost bătut de către un grup de tineri

Publicat

YouTube video

O postare pe internet ar fi motivul pentru care minorul din Cugir a fost trântit la pământ, bătut și înjurat de către un grup de tineri.

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, în dosarul penal deschis pentru infracțiunea de loviri sau alte violențe, anchetatorii au solicitat și o evaluare comportamentală a celor implicați.

Reprezentanții IPJ Alba au declarat miercuri, 10 iulie, că atât agresorii, cât și victima au fost audiați, în prezența părinților. În astfel de cazuri, pedeapsa este între trei luni și doi ani de închisoare sau amendă.

Reamintim că marți seara, pe site-ul de socializare Facebook, mama minorului bătut de grupul de tineri a făcut public video-ul cu agresiunea.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Cazul copilului bătut la Cugir. Minorii au fost audiați. Poliția a deschis dosar penal pentru lovire și alte violențe

În imagini se poate observa cum un grup de tineri îl lovesc pe copilașul lipsit de apărare. Mai mult, cele mai multe lovituri sunt aplicate de către o fată care facea parte din grup, în timp ce altă minoră filmează cu telefonul toată scena.

Mama copilului bătut a declarat pentru Alba24, că imediat după ce a primit videoclipul a făcut o plângere la poliție și a apelat la Institutul Medico Legal. Aceasta a mai declarat că instituțiile statului trebuie să își facă datoria. Momentan femeia se află în stare de șoc.

CITEȘTE ȘI: UPDATE – VIDEO: Violență extremă la Cugir. Băiețel bătut cu sălbăticie de alți copii. Poliția a deschis un dosar penal

”Sunt ore bune de când am primit acest video și încă nu am avut și probabil nu voi avea vreodată puterea sa îl privesc… Este vorba despre fiul meu R., care aseară a fost agresat, umilit și lovit cu sălbăticie de către acești… Off, oare cum aș putea sa ii numesc? Am reflectat îndelung și dupa ce am acționat dpdv legal am decis să îl postez… S-a întâmplat în Cugir, aseară în jurul orei 21….” a scris pe Facebook, mama copilului bătut.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Doru

    miercuri, 10.07.2019 at 18:28

    Eu nu vad o agresiune reala in videoclip,mai degraba o simulare si o manipulare a opiniei publice As vrea sa faceti publica constatarea medicului legist daca exista o violenta reala si sa nu exageram incercand sa aratam ca suntem salbatici cu toti in tara asta

    • David

      joi, 11.07.2019 at 07:39

      Înseamnă că ești orb

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax