Connect with us
Publicitate

CUGIR

VIDEO: Cazul copilului bătut la Cugir. Minorii au fost audiați. Poliția a deschis dosar penal pentru lovire și alte violențe

YouTube video

Publicat

Cazul minorului din Cugir, agresat de către un grup de tineri a ajuns în atenția polițiștilor. Aceștia au deschis dosar penal pentru lovire și alte violențe, cei patru minori implicați fiind audiați, în prezența părinților, de către oamenii legii.

Reprezentanții IPJ Alba au declarat miercuri, 10 iulie, că atât agresorii, cât și victima au fost audiați, în prezența părinților. În astfel de cazuri, pedeapsa este între trei luni și doi ani de închisoare sau amendă.

YouTube video

Reamintim că marți seara, pe site-ul de socializare Facebook, mama minorului bătut de grupul de tineri a făcut public video-ul cu agresiunea.

În imagini se poate observa cum un grup de tineri îl lovesc pe copilașul lipsit de apărare. Mai mult, cele mai multe lovituri sunt aplicate de către o fată care facea parte din grup, în timp ce altă minoră filmează cu telefonul toată scena.

CITEȘTE ȘI: UPDATE – VIDEO: Violență extremă la Cugir. Băiețel bătut cu sălbăticie de alți copii. Poliția a deschis un dosar penal

Mama copilului bătut a declarat pentru Alba24, că imediat după ce a primit videoclipul a făcut o plângere la poliție și a apelat la Institutul Medico Legal. Aceasta a mai declarat că instituțiile statului trebuie să își facă datoria. Momentan femeia se află în stare de șoc.

”Sunt ore bune de când am primit acest video și încă nu am avut și probabil nu voi avea vreodată puterea sa îl privesc… Este vorba despre fiul meu R., care aseară a fost agresat, umilit și lovit cu sălbăticie de către acești… Off, oare cum aș putea sa ii numesc? Am reflectat îndelung și dupa ce am acționat dpdv legal am decis să îl postez… S-a întâmplat în Cugir, aseară în jurul orei 21….” a scris pe Facebook, mama copilului bătut.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax