Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

OAMENII PREŞEDINTELUI: PSD Alba REFUZĂ dezbaterea electorală. Tabăra lui Ponta evită confruntarea directă cu susținătorii lui Iohannis

Publicat

testul de sinceritate dan lungu dezbatere regionalizare Îngrijorați, probabil, de perspectiva unui dezastru și mai mare în turul doi al alegerilor prezidențiale, reprezentanții Alianței PSD-UNPR-PC au refuzat să vină ASTĂZI în fața alegătorilor din Alba, în cadrul unei dezbateri electorale ce urma să aibă loc la ora 18.00.

În urma invitației Alba24 la o confruntare de idei și argumente ce urma să fie transmisă în direct și cu posibilitatea publicului de a participa, PSD Alba a răspuns după multe insistențe, printr-un e-mail nesemnat care ne transmitea sec:

„Vă rugăm să reprogramați această întâlnire pentru ziua de joi, 12.11.2014, după ora 18.00, deoarece programul de campanie este foarte încărcat și liderii Alianței PSD-UNPR-PC sunt plecați în teritoriu”.

Deși le-am transmis că reprogramarea nu este posibilă din motive tehnice și organizatorice, acesta a fost unicul răspuns primit de la PSD Alba.

Vă lăsăm pe dumneavoastră să judecați dacă acesta este adevăratul motiv al refuzului sau dacă este doar o palidă justificare pentru a nu participa la o dezbatere corectă în lipsa argumentelor și a oamenilor de valoare capabili să convingă electoratul din Alba.

Pentru faptul că nu reușim să facem emisiunea promisă, ne cerem scuze celor peste 8.000 de cititori fideli ai Alba24.ro care se informează zilnic prin intermediul ziarului nostru și pe care Alianța PSD-UNPR-PC nu a considerat că e nevoie să-i convingă să le acorde duminică votul.

Află mai multe despre dezbaterea lansată de Alba24 din articolul OAMENII PREŞEDINTELUI: Dezbatere organizată de Alba24.ro între echipele candidaţilor la prezidențiale. ACL confirmă, PSD se lasă aşteptat

SONDAJ Alba24.ro: DOI candidați vor să-ți fie PREȘEDINTE. Pe care dintre ei îl preferi? VOTEAZĂ

  • Klaus-Werner Iohannis (Alianţa Creştin-Liberală PNL-PDL) (76%)
  • Victor Viorel Ponta (Alianţa Electorală PSD-UNPR-PC) (24%)
  • Total voturi: 2.756

Loading ... Loading ...

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax