Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Opt probleme sesizate pe aplicația mobilă de alerte a Primăriei Alba Iulia. Vezi ce reclamă albaiulienii. HARTA „incidentelor”

Publicat

În doar câteva zile de la lansarea aplicației mobile SmartAlert, albaiulienii au semnalat administrației locale opt probleme care afectează domeniul public. Dintre acestea, două au fost rezolvate, restul fiind în lucru. Au fost raportate gropi apărute pe străzile din municipiu, probleme ce privesc sistemul de iluminat stradal, semnalizarea rutieră și vegetația. 

Lista problemelor raportate, aflate în lucru:

  • 11 septembrie: „Locuiesc în zona Dedeman. Vreau să semnalizez o problemă și anume că nu merg semafoarele de multă vreme. Mașinile circulă cu viteză și se opresc greu la trecerea de pietoni. Din fericire nu s-a întâmplat nici o nenorocire deocamdată, dar din frânele dese și zgomotoase rezultă că multe nu mai erau”
  • 13 septembrie: „Pista de biciclete dintre Alba Iulia și Micești este plină de nisip și buruieni, iar copacii din zonă nu sunt tăiați la o înălțime care să nu încurce bicicliștii”
  • 14 septembrie: „Groapă adâncă de 10 cm pe strada Gladiolelor la 10 metri de intersecția cu Lalelelor”
  • 15 septembrie: „Pe strada Pinului, după o branșare la apă/canal a unui vecin s-a reparat drumul foarte prost, nivelul asfaltului turnat fiind sub cel existent. S-a lăsat și mai mult și acum este un șanț pe toată lățimea drumului”
  • 16 septembrie: „La intrarea pe lângă magazinul Unirea, virând dreapta spre BCR, semnul „sens unic” este prost amplasat și nu reiese pentru conducători că intră pe un sens unic. Din acest motiv, mulți se întorc pe același drum, fiind în culpă. Apoi, la ieșirea de la blocul din spatele Roberta nu există indicatoare de-a interzice virajul la dreapta. Din această cauză zona este departe de a fi considerată cu sens unic, circulându-se frecvent în două sensuri”
  • 16 septembrie: „Groapă în sensul giratoriu de la Piața Agroalimentară Cetate”

Lista problemelor raportate, rezolvate de reprezentanții Primăriei:

  • 13 septembrie: „Pe strada George Topârceanu la 20 de metri de nr. 15 este un cablu de la iluminat căzut (este neizolat, pericol pentru trecători)”

Răspunsul reprezentanților Primăriei: „Pe strada George Topârceanu nu avem rețea de iluminat public. Cablurile respective au fost deconectate de la curent. Edves Gheorghe, inspector Serviciul Administrare Drumuri și Utilități Publice”

  • 16 septembrie: „Nu este lumină lângă Parcul Unirii, mai în față de Catedrală”

Răspunsul reprezentanților Primăriei: „Din cauza șantierului din parcul Cetății, pentru motive de siguranță, au fost deconectate circuitele. Edves Gheorghe, inspector Serviciul Administrare Drumuri și Utilități Publice”

Reamintim faptul că Primăria Alba Iulia a lansat în urmă cu câteva zile aplicația SmartAlert, un serviciu electronic de raportare a problemelor care afectează domeniul public, accesibil atât de pe site-ul instituției, cât și printr-o aplicație mobilă ce poate fi descărcată pe orice smartphone. Aplicația mobilă, SmartAlert Alba Iulia, este disponibilă pentru toți posesorii de dispozitive mobile (tabletă, smartphone), indiferent de sistemul de operare folosit (Android sau iOS).

Prin aplicația SmartAlert Alba Iulia, Primăria Municipiului Alba Iulia pune la dispoziția cetățenilor un serviciu electronic de raportare a problemelor care afectează domeniul public, accesibil atât de pe site-ul instituției, cât și printr-o aplicație mobilă gratuită.

Aplicația mobilă, SmartAlert Alba Iulia, este disponibilă pentru toți posesorii de dispozitive mobile (tabletă, smartphone), indiferent de sistemul de operare folosit (Android sau iOS).

După instalarea aplicației pe dispozitivele mobile sau utilizând componenta web accesibilă pe site-ul web al Primăriei Municipiului Alba Iulia, cetățenii își pot crea un cont și ulterior pot transmite sesizări către Primărie, urmând să primească notificări automate sub formă de mesaje e-mail la înregistrarea și la rezolvarea sesizării.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax