Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Organismul Intermediar Regional pentru Programul de Dezvoltarea Resurselor Umane a devenit mai eficient

Publicat

Pentru Organismul Intermediar Regional pentru Programul Operaţional Sectorial de Dezvoltare a Resurselor Umane Regiunea Centru, anul 2010 a fost cel mai performant, comparativ cu ultimii şapte, după cum a declarat directorul executiv, Dan Coriolan Simedru.

“Avem un prag de evaluare a proiectelor, iar cele care primesc peste 65 de puncte sunt selectate. S-a scurtat termenul la care răspundem pentru evaluarea proiectelor de la 45 de zile, cât era înainte, la maxim 30 de zile, în prezent, prin aplicarea principiului primul venit, primul servit”, a declarat Simedru.

Prin Programul Operaţional Sectorial de Dezvoltare a Resurselor Umane au fost consiliaţi şi pregătiţi profesional peste 11.000 de cetăţeni din Regiunea Centru.

Totodată, Simedru a arătat că plăţile către beneficiari au crescut cu 700% faţă de anii 2007-2008, totodată evoluând şi gradul de absorbţie din Fondul Social European (FSE). Prin FSE se urmăreşte creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi întreprinderilor, creşterea accesului şi a participării pe piaţa muncii, promovarea incluziunii sociale prin luptă împotriva discriminării şi facilitarea accesului pe piaţa muncii pentru persoanele dezavantajate.

Organismul Intermediar Regional pentru Programul Operaţional Sectorial de Dezvoltarea Resurselor Umane Regiunea Centru are 26 de angajaţi, la Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax