Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Pavilionul central de la Baza de Agrement Mamut va fi concesionat prin negociere directă. Nu au fost „clienţi” pentru licitaţiile publice

mamut panoramic

Publicat

restaurant picnic mamut pista de biciclete Primăria Alba Iulia va organiza, cel mai probabil din toamnă, procedura de negociere directă pentru concesionarea pavilionului central de la Baza de Agrement de pe dealul Mamut, în zona pistei de biciclete şi a spaţiilor pentru picnic.  La cele două licitaţii anterioare, s-a prezentat o singură persoană interesată, iar condiţia pentru validarea acestora era să fie minimum trei participanţi.

Reamintim că administraţia locală încearcă să dezvolte zona modernizată de pe Dealul Mamut, unde este deschis deja Parcul Dendrologic, pista de biciclete „mini-Transalpina”, dar şi spaţiul pentru picnic. Pe lângă concesionarea clădirii de 217.73 mp, destinată servirii de produse de prima necesitate în varianta bufet (CAEN 5610 – restaurante), zona este vizată pentru construirea complexului de piscine, terenuri de sport şi terase care iniţial era proiectată lângă Bazinul Olimpic.

Citeşte şi Baza de agrement proiectată lângă Bazinul Olimpic din Alba Iulia ar putea fi MUTATĂ pe dealul Mamut. Ce spune primarul Mircea Hava

În ceea ce priveşte proiectul de bază de pe Dealul Mamut, acesta include locuri de parcare, locuri destinate desfăşurării unor activităţi de picnic, loc de joacă pentru copii, un pavilion central destinat desfăşurării de activităţi de alimentaţie publică.

Acesta este la baza pistei de biciclete în lungime de peste 5.000 m, prevăzută cu refugii, locuri de belvedere, locuri de joacă pentru copii, locuri de picnic, inaugurată anul trecut.

Citeşte şi FOTO: Pista de biciclete de pe Mamut, DESCHISĂ oficial. Ce urmează să se facă în cea mai nouă în zonă de agrement din Alba Iulia

Pavilionul central are o suprafaţă totală de 217,3 mp, cu terasă acoperită de 31,34 mp, spaţiu de recreere de 91,62 mp, bucătărie de 19,23 mp, hol acces magazine şi grup sanitar de 9,42 mp, magazine de 11,8 mp, două grupuri sanitare de câte 3,43 mp, alt hol de 8,82 mp cu acces la alte două grupuri sanitare de câte 14,57 mp, cameră centrală termică de 7,40 mp.

Potrivit contractului de închiriere aprobat de CL Alba Iulia anul trecut, locatarul îşi va desfăşura activitatea în perioada 15 februarie – 15 decembrie, iar chiria va fi plătită strict pentru acest interval. Are însă posibilitatea să desfăşoare activitate şi în afara acestui interval, cu anunţarea primăriei şi plata corespunzătoare.

Consiliul Local, în calitate de locator, poate organiza evenimente în incinta bazei, după un program stabilit cu locatarul, iar acesta din urmă trebuie să asigure, printre altele, repararea şi întreţinerea locaţiei, accesul la unele grupuri sanitare ale vizitatorilor şi paza obiectivului. Trebuie să angajeze personal, minimum 4 persoane şi nu poate subînchiria sau subconcesiona.

De asemenea, chiriaşul are obligaţia să organizeze evenimente culturale cel puţin o dată la 3 luni, numai cu acordul primarului. Trebuie să ţină însă cont de programul de evenimente al municipiului.

Durata de concesionare este de 5 ani, cu posibilitate de prelungire.

Locația va fi racordată în scurt timp şi la alimentarea cu apă potabilă, astfel încât să fie posibilă autorizarea sanitară pentru activități de bufet și restaurant.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate