Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PEDEAPSĂ IMENSĂ, pentru Claudiu Hancheș, monstrul din Cugir care și-a violat fiica și alte minore de zeci de ori

Publicat

”Monstrul din Cugir”, Claudiu Hancheș, bărbatul care și-a violat fiica și alte cinci minore a fost condamnat la închisoare cu executare. Este una dintre cele mai mari pedepse date de magistrații din Alba, în ultimii zece ani. 

Potrivit surselor judiciare ale reporterilor alba24.ro, Hancheș a fost condamnat la 21 de ani de închisoare. Pedeapsa a fost dată de magistrații Judecătoriei Alba Iulia, marți, 19 martie 2024. 

Dosarul a fost trecut la secret de către magistrați, din cauza faptului că toate victimele sunt minore. Sunt fetițe care au fost supuse la fapte greu de descris în cuvinte.

Una dintre fetițe a fost violată de Claudiu timp de 31 de ori.

Și soția sa, a fost condamnată pentru corupere sexuală a minorilor, însă cu suspendare. Femeia a primit un an de închisoare cu suspendare. Aceasta a ajuns în fața anchetatorilor după ce a făcut sex chiar în fața copiilor cu Hancheș.

CITEȘTE ȘI: Monstrul din Cugir care și-a violat fiica și alte minore de zeci de ori, trimis în judecată. Soția sa va ajunge și ea în instanță

Momentan decizia a fost dată în primă instanță. Dacă va face apel, dosarul lui Hancheș va ajunge pe masa magistraților instanței superioare, Curtea de Apel Alba Iulia.

Faptele pentru care a fost condamnat ”Monstrul din Cugir”

CITEȘTE ȘI: Ororile comise de un ”monstru” din Cugir: A violat o fetiță de 31 de ori. Mai mulți minori victime. Ce a făcut alături de soție

Procurorii au transmis într-un comunicat de presă toate faptele pe care le-a săvârșit bărbatul.

Victimele și faptele comise

Mai jos, procurorii au enumerat victimele și ororile comise de bărbat

La data de 31.08.2023, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului H.I.C. pentru săvârșirea următoarelor infracțiuni

a) în dauna persoanei vătămate T.C.:

– viol,

– agresiune sexuală, (formă în vigoare la data epuizării – 08.10.2018),  (2 acte materiale);

– coruperea sexuală a minorilor,

b) în dauna persoanei vătămate C.A.

– agresiune sexuală,(14 acte materiale);

– viol, (17 acte materiale);

c) în dauna persoanei vătămate H.A. (fiica sa)

– viol,

– agresiune sexuală,

– coruperea sexuală a minorilor, (5 acte materiale – epuizare 01.03.2022);

d) în dauna persoanei vătămate C.D.

– agresiune sexuală,

e) în dauna persoanei vătămate C.G.

– agresiune sexuală,

f) în dauna persoanei vătămate N.E.

– agresiune sexuală,

Când s-au petrecut faptele si la ce drame au fost supuse minorele

-în perioada iulie 2017 – octombrie 2018, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate T.C. de a exprima un consimțământ valabil exprimat din cauza vârstei fragede (6 – 7 ani), H.I.C. a întreținut cu aceasta acte de natură sexuală și un raport sexual.

-în perioada ianuarie, 2019 – martie, 2023, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate C.A. de a exprima un consimțământ valabil exprimat din cauza vârstei fragede (8 ani la momentul de început), inculpatul H.I.C. a întreținut cu aceasta un număr de 14 acte de natură sexuală (ce intră în componența infracțiunii de agresiune sexuală) și un număr de 17 raporturi sexuale, acte sexuale orale și alte acte de penetrare vaginală (ce intră în componența infracțiunii de viol);

-în perioada ianuarie, anul 2016 – martie, anul 2022, inculpatul a comis mai multe acte de natură sexuală și a întreținut un act sexual oral în prezența persoanelor vătămate minore H.A. și T.C., care în acele momente nu aveau împlinită vârsta de 14 ani.

Unul din actele mai sus menționate a fost comis împreună cu soția sa, suspecta H.A.V., faptele întrunind elementele constitutive ale infracțiunii de coruperea sexuală a minorilor;

-în cursul anului 2022, în ciuda opoziției formulate de către persoana vătămată C.G., inculpatul H.I.C., în repetate rânduri, a comis împotriva acesteia mai multe acte de natură sexuală ce intră în componența infracțiunii de agresiune sexuală;

-în perioada 2020 – februarie, anul 2023, în ciuda opoziției formulate de către persoana vătămată C.D., inculpatul H.I.C., în repetate rânduri, a comis împotriva acesteia mai multe acte de natură sexuală ce intră în componența infracțiunii de agresiune sexuală.

-la data de 19.04.2022, în jurul orei 12:45, profitând de vârsta persoanei vătămate N.E. (9 ani la acel moment), inculpatul H.I.C. i-a tras acesteia pantalonii de pijama sub zona fundului (persoana vătămată rămânând dezbrăcată) și atins-o cu palma stângă în zona feselor;

Totodată, prin același rechizitoriu s-a dispus și trimiterea în judecată în stare de libertate a inculpatei H.A.V. pentru săvârșirea infracțiunii de coruperea sexuală a minorilor, constând în aceea că la data de 07.01.2016, a întreținut un act de natură sexuală cu inculpatul H.I.C., în prezența minorei H.A., fiica celor doi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

 1. Maria

  marți, 19.03.2024 at 17:39

  Nu-i destul după toate atrocitățile care le-a făcut!

 2. Ion

  marți, 19.03.2024 at 18:41

  Ziariști de la grupa mică, unde scrieți ce pedeapsă a primit violatorul din Cugir? Să vă fie rușine dacă nu vă va completati articolul.

  • Cristian Panu

   marți, 19.03.2024 at 18:54

   Chiar în al doilea rand al articolului. Asta daca il deschideti si cititi articolul.

 3. Mark

  marți, 19.03.2024 at 20:19

  I hope they give him life in prison, without the possibilty of early release (parole). The „boys” in the prison system will be sure he pays a heavy price, in addition to the magistrates decision!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate