Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Percheziții de amploare la mafia lemnului în Alba și alte 14 județe din țară. Dosar de ilegalități silvice și informatice

Publicat

politie

Polițiștii BCCO derulează joi peste 80 de percheziții în mai multe județe din țară, inclusiv în Alba, într-un dosar de cercetare a unor infracțiuni silvice și informatice.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, în colaborare cu polițiști din țară efectuează 83 de percheziții domiciliare pe linia combaterii ilegalităților din domeniul silvic și a criminalității informatice, potrivit IGPR.

Vezi și Lovitură pentru „mafia lemnului” din Apuseni: Trei oameni de afaceri din Câmpeni, condamnați de instanță la ani grei de închisoare

Perchezițiile sunt în municipiul București (5) și în județele Suceava (55), Alba (1), Constanța (1), Craiova (1), Galați (1), Oradea (3), Timișoara (1), Arad (1), Botoșani (2), Buzău (4), Dâmbovița (2), Ialomița (2), Ilfov (1), Satu Mare (1) și Teleorman (2).

Participă polițiști din cadrul brigăzilor de combatere a criminalității organizate din Iași, Bacău, Alba, București, Constanța, Craiova, Galați, Oradea, Timișoara și al serviciilor de combatere a criminalității organizate Arad, Bistrița, Botoșani, Vrancea, Dâmbovița, Ialomița, Ilfov, Satu Mare și Teleorman.

Cercetările sunt efectuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals informatic, acces ilegal la un sistem informatic, complicitate la fals informatic, complicitate la acces ilegal la un sistem informatic și evaziune fiscală.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Activitățile au beneficiat de sprijinul jandarmilor Grupării Mobile de Jandarmi „Alexandru cel Bun” Bacău și al mai multor inspectorate de poliție și jandarmi din țară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 16.02.2023 at 13:04

    Auzi acolo,percheziţii la mafia lemnului.Păi de unde ştiţi că ăia sunt mafia lemnului ? Înseamnă că ştiţi, de le spuneţi aşa. Păi ăştia de ce nu au fost deranjaţi până acum, dacă se ştia de ei ? Vezi ce se întâmplă dacă aţi majoraţi spaga cu 25%, ca indemnizaţiile parlamentarilor ? Oricum, scăoaţi cum aţi mai scăpat, şi şi-a făcut şi Poliţia treaba. Totul e O.K. peste tot.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax