Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Peste 50 de elevi de la Colegiul Național Militar din Alba Iulia fac școală online, după cazurile confirmate COVID

Publicat

Peste 50 de elevi din cinci clase de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia fac școală online, de joi, 11 februarie. Aceștia sunt cei cinci confirmați pozitiv COVID și contacții lor, colegi de clasă.

Dintre cei 462 de elevi ai colegiului, 53 din clasele IX-X fac școală online. Este vorba despre cei cinci confirmați COVID și colegii lor – din patru clase a IX-a și una a X-a, au precizat reprezentanții unității, pentru Alba24.ro.

Vezi și LISTA școlilor din ALBA cu scenariile în care vor funcționa, în săptămâna 15-19 februarie. Decizia CJSU Alba

Restul elevilor continuă școala față în față. Deocamdată, nu au fost confirmate cazuri și în rândul personalului didactic sau auxiliar, potrivit sursei citate.

Vezi și UPDATE ALBA: Peste 20 de cazuri confirmate COVID în rândul elevilor și personalului didactic și auxiliar în școli. Precizări DSP

Până joi seara, patru dintre cei cinci elevi confirmați pozitiv COVID au fost preluați de familii și transportați la domicilii. Aceștia sunt asimptomatici. Celălalt elev confirmat și colegii din clasele menționate sunt izolați la infirmeria unității.

Potrivit reprezentanților unității, la ore se respectă regulile în vigoare – cele privind purtarea măștii de protecție, cea privind distanțarea și celelalte norme sanitare în vigoare. Spațiile sunt dezinfectate zilnic și se asigură aerisirea claselor.

De asemenea, reprezentanții Colegiului păstrează permanent legătura cu familiile elevilor aflați în izolare.

Datorită dotărilor, în unitate se poate aborda atât învățământul față în față, cât și cel online, mai precizează sursele citate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax