Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 730 de intervenții ale jandarmilor din Alba, în 2019. Ce au reclamat oamenii la 112

Publicat

Jandarmii din Alba au fost alertați prin sistemul 112 și au intervenit de 733 de ori, în 2019. Potrivit reprezentanților instituției, este vorba despre un număr de intervenții cu 32% mai mare decât cel din anul anterior.

Principalele solicitări au constat în cazul: tulburării ordinii şi liniştii publice, aplanării unor stări conflictuale, intervenții în cazul prezenței unor animale sălbatice sau intervenții în mediul montan.

Citește și: UPDATE VIDEO: TEROARE la Pâclișa. URSUL A ATACAT într-o gospodărie. Jandarmii au izolat zona și au încercat să-l gonească

Spre exemplu, jandarmii au fost alertați de mai multe ori cu privire la prezența urșilor în cartierul Pâclișa, intervenind aproape zilnic pentru protecția populației, timp de câteva săptămâni. Au fost nevoiți să tragă chiar și focuri de armă.

De asemenea, jandarmii au fost chemați și au intervenit la scandaluri domestice, sau la scandaluri din localuri publice.

Vezi și: VIDEO: URSUL din Pâclișa a ATACAT DIN NOU, într-o gospodărie. Jandarmii au tras FOCURI de armă pentru a-l îndepărta

”De la începutul acestui an, jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba au intervenit la 71 de apeluri prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

La nivel european, data de 11 februarie marchează Ziua Numărului Unic “112”. Atât la nivelul Jandarmeriei Române, cât și la nivelul Jandarmeriei Alba, gestionarea eficientă a nevoilor și urgențelor cetățenilor reprezintă o prioritate” au trasmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Jarndarmi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax