Connect with us
Publicitate

POLITICA

Petiţie privind reducerea impozitelor şi taxelor locale pentru agenţii economici din Partoş şi Oarda

Publicat

Preşedintele PSD Alba Iulia, Ovidiu Jidveian este de părere că termenul de 6 luni până la finalizarea lucrărilor la Pasarela CFR din Partoş este foarte mare.

Acesta mai spune că blocajul extraordinar de mare produs în trafic la intrare în oraşul Alba Iulia şi timpul îndelungat de aşteptare afectează localnicii, dar mai ales agenţii economici cu sediul în Partoş şi Oarda, motiv pentru care vor iniţia o petiţie săptămâna viitoare, cu scopul reducerii impozitelor şi taxelor locale pentru agenţii economici din cele două cartiere.

Petiţia va putea fi semnată la sediul PSD din Alba Iulia, lângă fostul CEC.

Social-democraţii au mai atras atenţia asupra ritmului foarte lent de lucru atât la Pasarela CFR din Alba, cât şi la cea din Sebeş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dandanache

    luni, 29.08.2011 at 16:11

    Ideea e absurda juridic, ovidel, si tu ar trebui sa stii sau macar sa-ti spuna mamitica…iar daca ai vreo propunere administrativa concepe un proiect de hotarare de consiliu local, cu marce, cu miha….semnaturile n-au relevanta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax