Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Obiecte pirotehnice confiscate de poliţişti

Publicat

Poliţiştii intensifică activităţile de prindere şi identificare a persoanelor care deţin obiecte pirotehnice fără autorizaţie. După ce, în urmă cu două zile, poliţiştii au confiscat o cantitate substanţială de pocnitori şi artificii, ieri, specialişti ai Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie al  Judeţului Alba, împreună cu lucrători ai Poliţiei Municipiului Aiud şi Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba l-au identificat pe Z.T., de 46 de ani, din Aiud, care avea asupra sa 480 de cu pocnitori, pentru care nu era autorizat. Obiectele pirotehnice, în valoare de 1.200 lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

Tot miercuri, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba au oprit in trafic pentru control un autoturism condus de B.P., de 32 de ani, din municipiul Sebeş, în care se mai aflau M.P., de 25 de ani, F.M.S., de 26 de ani şi L.P., de 26 de ani, toţi din municipiul Sebeş.
Cu ocazia controlului efectuat, în autoturism au fost găsite obiecte pirotehnice din clasa a II-a (petarde şi artificii) în valoare totală de 2.060 lei, pentru care cei patru nu au putut prezenta autorizaţie de deţinere, conform prevederilor legale.

Nici comercianţii de la tarabe nu au scăpat ieri de ochii poliţiştilor. O patrulă de siguranţă publică formată din poliţist şi jandarmi i-au identificat într-o piaţă din Municipiul Alba Iulia pe T.M.C., de 35 de ani şi I.R.A., de 13 ani, ambii din Alba Iulia, care avea asupra lor 100 de petarde pe bază de amestecuri pirotehnice, clasa a II-a.
Obiectele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării, iar cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de operaţiuni pirotehnice fără drept.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax