Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Precizări ale IPJ Alba în cazul tânărului care a susținut că a fost bătut de mascați în dubă și la sediul poliției din Alba Iulia

Publicat

sediu ipj

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Alba au făcut o serie de precizări cu privire la articolul: Un tânăr care a provocat un scandal în Alba Iulia susține în fața instanței că ar fi fost bătut de mascați, în dubă și la secție

În linii mari, reprezentații IPJ Alba precizează că tânărul nu a fost dus la sediul Poliției Alba Iulia de către trupele speciale, ci de către jandarmi și polițiști. 

Compartimentul Informare și Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Alba face următoarele precizări:

”La data de 1 februarie 2022, în urma unui apel prin 112, patrula de siguranță publică formată din polițist și jandarm a intervenit la un apartament, din municipiu, de unde a fost semnalat faptul că o persoană se manifesta violent.

Întrucât tânărul de 27 de ani, din Bistra, a continuat să se manifeste agresiv fizic și verbal și a refuzat să se supună somației de a înceta, a fost imobilizat și încătușat. La locul incidentului nu au intervenit polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, iar tânărul a fost dus la sediul Poliție Municipiului Alba Iulia de către polițiști și jandarmi.

În sediul Poliției Municipiului Alba Iulia acesta s-a manifestat, în continuare, agresiv fizic și verbal, amenințând pe polițistul care l-a audiat, motiv pentru care, ulterior, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru ultraj.

Pe toată durata prezenței sale în sediul Poliției Municipiului Alba Iulia, acesta nu a reclamat faptul că ar fi fost agrest de polițiști sau jandarmi dar nici ulterior, la Inspectoratul de Poliție Județean Alba nu a fost depusă vreo sesizare, în acest sens.

Pe parcursul intervenției, au fost folosite mijloacele de înregistrare audio – video din dotarea polițiștilor, care pot constitui mijloace de probă și vor fi puse la dispoziția magistraților”, se arată în precizările reprezentanților IPJ Alba.

 

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax