Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prefectul Gheorghe Feneşer: „Problema aglomeraţiei la ghişeele de înmatriculări auto a fost rezolvată”

Publicat

Prefectul judeţului Alba, Gheorghe Feneşer a transmis, într-un comunicat de presă, că „problema aglomeraţiei şi a cozilor interminabile, reclamate de către oameni săptămâna trecută, a fost rezolvată”. A fost afişată programarea pe intervale orare a bonurilor cu numere de ordine primite de către cetăţenii care apelează la serviciul de înmatriculări auto.

Prefectul judeţului Alba, Gheorghe Feneşer, a solicitat ca bonurile cu numere de ordine să fie programate pe intervale orare, iar programarea să fie afişată la loc vizibil, astfel încât cetăţenii care se adresează Serviciului Public Comunitar Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Alba să ştie cât mai exact când trebuie să se prezinte la ghişeu, se arată în comunicat.

„Soluţia prefectului judeţului Alba, deşi puţin <rudimentară>, funcţionează, în condiţiile în care în ultimele două zile, la ghişeu, nu s-au prezentat simultan mai mult de 25 de persoane. Prefectul Gheorghe Feneşer a verificat personal felul cum se desfăşoară în prezent activitatea la serviciul de înmatriculări auto şi, pentru moment, s-a declarat mulţumit:

<Situaţia care s-a perpetuat, până săptămâna trecută, la serviciul de înmatriculări auto a avut cauze obiective: personalul este redus, sistemul de eliberare a bonurilor de ordine nu funcţiona, cozile erau infernale, aglomeraţia permanentă, astfel că nemulţumirile cetăţenilor nu au întârziat să apară. Am găsit această soluţie, a programării bonurilor de ordine pe intervale orare şi, totodată, a afişării ei pe nişte tăbliţe amplasate la ghişee. Iată că, în ultimele două zile, nu a mai fost nici coadă, nici îmbulzeală şi, deci, nu am avut nici cetăţeni nemulţumiţi ori funcţionari depăşiţi de numărul prea mare de solicitări. Voi urmări cum evoluează situaţia şi în zilele următoare, dar, în prezent, sunt mulţumit>, a declarat prefectului judeţului Alba, Gheorghe Feneşer”, se mai precizează în comunicat.

Reamintim că activitatea Serviciului Înmatriculări Auto a fost bulversată, încă de la sfârşitul anului trecut, de numărul mare de cetăţeni care s-au prezentat la ghişee, în contextul schimbărilor legislative privind introducerea taxei auto şi a preschimbării permiselor de conducere. Citiţi aici mai multe detalii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Marta D.

    miercuri, 06.02.2013 at 19:55

    Dutule draga, numai tu ne poti scapa de poluarea din Sebes.
    Sebesenii te apreciaza si conteaza pe tine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax