Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Pregătiri pentru sezonul rece, în Munții Apuseni. Primăria Arieșeni cumpără servicii de deszăpezire a drumurilor din comună

Publicat

deszapezire

Autoritățile din Munții Apuseni se pregătesc pentru sezonul rece. Primăria comunei Arieșeni a lansat pe SEAP o licitație privind servicii de înlăturare a zăpezii și gheții de pe drumurile comunale în perioada sezonului rece 2019-2020. Valoarea totală estimată a contractului este de 250.000 de lei.

Primăria Arieșeni a lansat vineri, 15 octombrie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru servicii de înlăturare a zăpezii și gheții de pe drumurile comunale, cu utilaje din dotarea operatorilor economici și personal propriu calificat pentru perioada sezonului rece 2021-2022.

Valoarea totală este estimată la 250.000 de lei, fără TVA.

Potrivit caietului de sarcini, în vederea asigurării circulației rutiere pe drumurile comunale în timpul iernii, în condiții de siguranță, sunt necesare de efectuat o serie de activități care să conducă la prevenirea și combaterea poleiului și a înzăpezirii acestora, cât și a unei coordonări corespunzătoare tuturor acestor acțiuni.

Astfel, pe toată perioada sezonului rece 2021 – 2022, pe drumurile comunale și sătești aflate în administrarea comunei Arieșeni, se solicită următoarele servicii:

  • îndepărtarea zăpezii de pe partea carosabilă a străzilor, aleilor și drumurilor din comună
  • încărcatul și transportul zăpezii sau a gheții rezultată din activitatea de deszăpezire se va realiza cu mijloace utilitare mecanizate
  • împrăștiatul materialului antiderapant pentru combaterea poleiului

Locul de prestare a activităților este format din drumurile comunale și sătești, alei pietonale și parcări, aflate în administrarea comunei Arieșeni (inclusiv centrul comunal și parcările aflate la baza pârtiei).

Serviciile de deszăpezire se vor presta în funcție de condițiile meteorologice pentru un număr maxim de 2.000 ore. Prețul final al contractului va fi decontant pe baza jurnalului de activitate în funcție de numărul de ore efectiv prestate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax