Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Premiera spectacolului ”Crăiasa Zăpezii”, la Teatrul de Păpuși Prichindel din Alba Iulia. O poveste despre iarnă și copilărie

Publicat

Premiera spectacolului „Crăiasa Zăpezii” a avut loc duminică, 19 decembrie 2021, de la ora 18:00, la Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia. 

Copii s-au bucurat de un spectacol foarte frumos, iar, la final, l-au întâlnit și pe Moș Crăciun care le-a oferit nuci caramelizate și batoane cu fructe.

„Crăiasa Zăpezii este un spectacol care vă invită să vă bucurați de jocurile copilăriei, de trandafiri, zăpadă și cântece, ca apoi să vă gândiți puțin că totul trece foarte repede și, trecând prin tot felul de experiențe de viață, devenim adulți!

Important este să nu uităm să ne păstrăm un strop de copilărie în suflet, să credem în prietenie și iubire! Sunt valorile care ne pot face viața frumoasă și plină de sens!

Dar, uneori, aceste valori sunt puse în pericol de orgoliu și vanitate, precum cioburile din oglinda fermecată a Vrăjitorului ispititor, și riscăm să ne pierdem în haos” a transmis regizorul spectacolului, Oana Leahu.

„Crăiasa Zăpezii” mai poate fi vizionat și marți, 21 decembrie, de la orele 18:00. Vârsta de adresabilitate este plus 5 ani.

Echipa spectacolului

O întreagă echipă a lucrat pentru a da viață poveștii:

Regia și adaptarea: Oana Leahu

Scenografia: Hristina Nedeva-Mladenovic

Muzica: Cári Tibor

Distribuția: Teodora Popa, Adam Boboc, Ioana Bogățan (directorul teatrului), Laura Boboc, Viorica Boda, Iulian Costea, Mădălin Costea, Ramona Benchea Mincu

Asistent de regie: Elena Madaras

Producție decor: Costache Gavril Siriteanu

Sunet: Florin Andrea

Lumini: Ovidiu Tămășan, Călin Popa

Mașinist: Gheorghe Hațegan

Realizare costume: Mirela Tămășan

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax