Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Președintele CJ Alba susține că se va descurca cu banii alocați județului pe 2013. Vezi sumele prevăzute în buget

Publicat

Președintele CJ Alba, Ion Dumitrel susține că a luat la cunoștință de sumele alocale județului Alba din bugetul pe anul 2013 și că se va descurca și cu acestea așa cum a făcut-o și în anii anteriori de criză. Acesta speră doar că activitățile de care face vorbire USL în programul de guvernare se vor materializa în proiecte concrete și nu vor rămâne doar pe hârtie.

„Înțeleg că nu s-a terminat criza, dar sper că activitățile de care USL vorbește în programul de guvernare nu vor rămâne doar pe hârtie, ci se vor materializa în proiecte concrete. Noi avem foarte multe proiecte pregătite pentru finanțare, care așteaptă să fie implementate, dacă programele de dezvoltare a satelor sau de dezvoltare a infrastructurii se vor relua.

Am lucrat intens în ultima perioada cu direcțiile din Consiliul Județean și cu instituțiile subordonate pentru stabilirea programului de activități pentru perioada viitoare. Prioritare sunt, în continuare, investițiile în infrastructură – alimentări cu apă, canalizări, drumuri – și cele din sănătate, dar nu vom renunța nici la proiectele culturale și cele destinate tinerilor pe care le-am realizat în ultimii ani”, a declarat Ion Dumitrel.

O sumară analiză a proiectului de buget ne arată că pentru cheltuielile cu drumurile comunale și județene în Alba este prevăzută suma totală de 12.554 mii lei în timp ce pentru echilibrarea bugetelor locale este prezentată o sumă totală de 33.500 mii lei.

Vedeți care sunt sumele prevăzute a fi alocate județului Alba din bugetul pe anul 2013:

Anexa4_Proiect_legea_bugetului_de_stat_2013

Anexa5_Proiect_legea_bugetului_de_stat_2013

Anexa6_Proiect_legea_bugetului_de_stat_2013

Anexa7_Proiect_legea_bugetului_de_stat_2013

Anexa8_Proiect_legea_bugetului_de_stat_2013

Anexa9_Proiect_legea_bugetului_de_stat_2013

Anexanr.10

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax