Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Primăria Alba Iulia angajează două educatoare pentru creșele din oraș. Vechimea nu este necesară. CONDIȚII de ÎNSCRIERE

Publicat

Primăria Alba Iulia scoate la concurs două posturi de educatori pentru creșele din oraș. De menționat este faptul că nu se cauta persoane cu vechime în posturi similare, ci doar absolvenți de studii postuniversitare cu specializarea de educator puericultor, educatoare, educatoare învățătoare sau învățătoare educatoare.

Concursul va consta într-o probă scrisă și într-un interviu. Dosarele se pot depune până în data de 10 septembrie 2019, la sediul Primăriei din Alba Iulia.

Proba scrisă se va desfășura în data de 18 septembrie 2019, la ora 10.00, la sediul primăriei. Data pentru susținerea interviului se va anunța odată cu afișarea rezultatelor la proba scrisă.

VEZI AICI DETALII ȘI DOCUMENTE NECESARE PENTRU ÎNSCRIEREA LA CONCURS

Reamintim că în ultima lună, Primăria Alba Iulia și mai multe angajate ale Creșei numărul II Ampoi, au fost în centrul unui scandal mediatic, după ce mai multe înregistrări audio în care o educatoare și o îngrijitoare amenințau și jigneau mai mulți copii, au fost făcute publice de către un părinte. 

CITEȘTE ȘI: Cum au fost ”pedepsite” angajatele creșei din Alba Iulia, care au amenințat și înjurat copiii. Rezultatul anchetei Primăriei

Primăria Alba Iulia a demarat o anchetă internă, iar în urma cercetărilor, patru angajate ale creșei au primit avertismente scrise și au fost mutate la alte creșe din oraș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax