Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primăria Alba Iulia scoate la licitație, pentru închiriere, pavilionul central de pe Dealul Mamut. Condiții de participare

Publicat

pavilion, panoramic, mamut, restaurant, alba

Primăria Alba Iulia organizează licitație pentru închirierea pavilionului central din spațiul de recreere Mamut. Vor fi închiriate terasa acoperită și spațiul de recreere, cu destinația restaurant-bar, în total 330 de metri pătrați.

Contractul de închiriere va fi încheiat pe o perioadă de cinci ani.

Spațiul, proprietate a municipiului Alba Iulia, cuprinde:

  • terasa acoperită
  • spaţiu de recreere
  • bar
  • bucătărie
  • hol acces magazie şi grup sanitar 1 şi 2
  • magazie
  • grup sanitar 1
  • grup sanitar 2
  • hol acces grup sanitar 3 şi 4
  • grup sanitar 3
  • grup sanitar 4
  • camera centrala termică.

Va trebui asigurată paza și pentru spațiile de grătar

Firma care câștigă licitația va prelua spre pază și întreținere cele două pergole destinate pregătirii de produse la grătar de către persoanele care frecventează spațiul de agrement, precum și cele 12 filigorii din incintă, cu tot mobilierul, dotările și instalațiile aferente acestora, va asigura supravegherea, paza, întreținerea și repararea lor, precum și curățenia în incinta acestora pe cheltuiala sa.

Pentru aceste obligații însă, firma nu va putea pretinde plata vreunei taxe de orice fel de la persoanele care le utilizează, aceste bunuri nefiind obiectul contractului de închiriere.

Prețul de pornire al licitației

Spațiul ce urmează să fie închiriat este destinat pentru activitatea de alimentație publică bar-restaurant și are o valoare de inventar de 388,181,45 lei.

Prețul de pornire al licitației este de 3.277 lei/lună.

Cine poate participa la licitație

Are dreptul de a participa la licitația publică orice persoană fizică sau juridică, română sau străină, care îndeplinește cumulativ următoarele condiții:

  • a plătit toate taxele privind participarea la licitație, inclusiv garanția
  • a depus oferta împreună cu toate documentele solicitate în fișa de date a procedurii de licitație, în termenele prevăzute de aceasta
  • are îndeplinite la zi toate obligațiile exigibile de plată a impozitelor, a taxelor și a contribuțiilor către bugetul consolidat al statului și către bugetul local al municipiului Alba Iulia
  • nu se află în stare de insolvență, faliment sau lichidare
  • are ca obiect de activitate sau este calificat în domeniul alimentație publică

Nu poate participa la licitație persoana care a fost desemnată câștigătoare la o licitație publică anterioară privind bunurile statului sau ale unităților administrativ-teritoriale în ultimii 3 ani, dar nu a încheiat contractul ori nu a plătit prețul, din culpă proprie.

Această restricție operează pentru o durată de 3 ani, calculată de la desemnarea persoanei respective drept câștigătoare la licitație.

Detalii despre licitație. Termenul limită pentru oferte

Spațiul de recreere se află lângă parcul dendrologic și în apropierea pistei de biciclete de pe Dealul Mamut.

Pavilionul a fost concesionat din 2016 de către Sercar Power SRL, însă la finalul anului 2023, contractul încetează, fără posibilitate de prelungire. Consilierii locali au aprobat, anterior, organizarea licitației de închiriere.

Firmele interesate de noul contract de închiriere pe 5 ani pot depune oferte în perioada 27 noiembrie – 6 decembrie 2023.

Ședința publică de deschidere a ofertelor va avea loc în data de 14 decembrie 2023 , ora 12.00 la sediul Serviciului Contracte, Patrimoniu,Birou Elaborare Contracte și Administrarea Domeniului Public situat în Alba Iulia, str. Republicii, nr.26.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax