Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primarul ales al Câmpeniului promite modernizarea spitalelor din oraș și locuințe pentru medici, după vizita lui Nelu Tătaru

Publicat

Noul primar ales al orașului Câmpeni, Dan Cristian Pașca, promite modernizarea spitalelor și construcția unor locuințe pentru medici prin Agenția Națională de Locuințe, după vizita în zonă a ministrului Sănătății, Nelu Tătaru. 

Cristian Pașca (PNL) a fost ales primar pentru următorii 4 ani, reușind să îl învingă pe primarul care era în funcție, Călin Andreș (PSD) cu aproximativ 250 de voturi. Judecătoria Câmpeni a validat marți alegerea acestuia în funcția de primar al orașului Câmpeni.

”Am discutat cu domnul Nelu Tătaru și cu domnul Ion Ștefan despre Spitalul Orășenesc, Spitalul de Boli Cronice dar și despre alte proiecte de investiții din orașul nostru pentru care avem nevoie de finanțare.

Cele două spitale vor beneficia de fonduri pentru dotare și modernizare, dar și pentru construirea de locuințe de serviciu pentru medici si alți specialiști, prin sistemul ANL.

Vom transforma Spitalul Orășenesc Câmpeni care deservește întreaga zonă a Apusenilor, într-un spital modern, dotat și cu specialiști de valoare.

Amândoi miniștrii m-au asigurat de sprijinul lor și după ce îmi voi prelua funcția de primar voi bate des drumul Bucureștiului pentru a obține fonduri pentru ca orașul Câmpeni să se transforme în bine” a scris acesta pe contul său.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a vizitat ieri orașul Câmpeni, unde s-a întâlnit și cu noua administrație a orașului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax