Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primarul Gabriel Pleșa a semnat contractul pentru proiectarea reabilitării a 5 străzi importante din Alba Iulia

Publicat

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a anunțat miercuri că încep demersurile pentru modernizarea străzilor principale din Alba Iulia. 

Primarul a avut o întâlnire cu reprezentanții firmei care trebuie să proiecteze reabilitarea a 5 străzi. Contractul penru realizarea proiectului tehnic a fost semnat miercuri.

Vezi și SONDAJ Alba24: Sunteți mulțumit de activitatea primarului din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, după primele șase luni de mandat?

Potrivit acestuia, termenul este de patru luni.

Administrația locală actuală a moștenit de la cea precedentă mai multe mega-proiecte de infrastructură, prin care mai multe străzi și bulevarde din Alba Iulia vor fi rase și reconstruite de la zero.

Alba24 a scris pe larg despre acest proiect AICI.

Postarea primarului Gabriel Pleșa:

”Începem demersurile pentru modernizarea principalelor străzi din Alba Iulia.

Astăzi, alături de colegii mei Bogdan Dogar și Maria Seemann, am participat la întâlnirea cu firma câștigătoare a serviciilor de proiectare pentru reabilitarea a cinci străzi importante din municipiul Alba Iulia.

Astfel, în termen de patru luni vom finaliza proiectarea zonei de la intrarea în Alba Iulia, dinspre Sebeş și alte 2 bulevarde importante, iar după ce se va pune în practică, acestea vor arăta aşa cum trebuie să arate străzile într-un oraş cu adevărat european.

Cele cinci străzi pentru care am semnat, astăzi, contractul de executare a proiectului tehnic și intră în proiectare sunt Regimentul V Vânători, Ferdinand, Tudor Vladimirescu, Cabanei şi Turnătoriei. În curând vor urma şi celelalte etape ale Planului de Mobilitate, al cărei valoare totală este de 32 milioane de euro.

Rezultatele pe care le vom obține în urma implementării acestui proiect sunt reabilitările străzilor, crearea de benzi dedicate pentru transportul în comun, construirea de stații de autobuz, spații pietonale, spații pentru închirierea bicicletelor și achiziția de biciclete” a scris Gabriel Pleșa, pe contul său de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Eu

    miercuri, 07.04.2021 at 20:37

    Strada Cabanei este o strada principala in Alba Iulia? Plus ca este asfaltata si cu trotoare din dale,sau probabil ca locuieste acolo cine trebuie.
    Modernizati bai strazi neasfaltate ca sunt cu sutele in oras

  2. cetatean

    joi, 08.04.2021 at 07:51

    strada Zlatnei, intrare dinspre Micesti in Alba Iulia e foarte aglomerata, iar proiectul pentru o noua varianta a orasului a fost anulat de noua conducere. RUSINE pentru lipsa de viziune…

  3. Unu

    joi, 08.04.2021 at 08:18

    Cu siguranta locuieste un „inalt prelat” pe strada respectiva.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax