Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primarul USR din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, curtat de PSD pentru o candidatură în 2024. Ce spune acesta

Publicat

Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa (USR), este curtat intens de PSD, potrivit surselor Alba24. Acesta ar fi avut discuții cu europarlamentarul Victor Negrescu și cu premierul Marcel Ciolacu. 

Aceștia i-ar fi propus lui Pleșa o candidatură pentru un nou mandat de primar la Alba Iulia, din partea social-democraților.

Discuțiile complică lucrurile atât în PSD cât și în PNL și în USR.

Social – democrații aveau deja un candidat anunțat, pe actualul senator Călin Matieș.

De cealaltă parte, liberalii se tem că o candidatură a lui Pleșa pe lista PSD va fi greu de contracarat. Și PNL are un candidat: Marius Hațegan, care și-a început deja pre-campania prin vizite în diferite cartiere din oraș.

De remarcat că și în interiorul PNL s-a pus serios problema discuțiilor cu Gabriel Pleșa, pentru reîntoarcerea acestuia în partid (Pleșa a fost anterior liberal și a plecat la USR după ce a fost împiedicat să candideze).

În sfârșit, dacă actualul primar va candida din partea PSD, USR va rămâne complet descoperit la nivelul celei mai importante primării din Alba.

Gabriel Pleșa și-a anunțat deja candidatura alături de USR, în prezența președintelui partidului. Detalii AICI.

Întrebat punctual de Alba24, cu privire la discuțiile cu Ciolacu, primarul Gabriel Pleșa a confirmat dar s-a ferit să ofere detalii.

  • ”Am avut mai multe discuții politice, deocamdată sunt doar discuții. Dar orice ar fi, va conta doar bunul mers al orașului!” a spus acesta.

Pe de altă parte, sursele Alba24 spun că și alți primari PNL din Alba ar fi purtat discuții cu PSD, un partid care pare a fi pe val.

Cu unul dintre aceștia, discuțiile ar fi condus spre direcția unei posibile candidaturi la funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, deținută de Ion Dumitrel.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Declarație SURPRINZĂTOARE a primarului USR din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, despre o candidatură viitoare din partea PNL

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Ovi

    duminică, 24.09.2023 at 20:29

    este un lucru normal in Romania..aceași comunisti ca acum 30 de ani!-Jos comunisti!

  2. pilu

    duminică, 24.09.2023 at 21:40

    D-le Pleşa, nu te face de cacao cu PSD-ul, că ăştia nu au credibilitate în Alba. În caz contrar, cred că vei deveni jalnic.

  3. Anonim

    joi, 28.09.2023 at 03:14

    stai liniștit ca nu te mai alege ni.eni. lasă pe dnul Hava. tu mai bine plimbate și lasă cetățenii în pace ca nu ai făcut nimic de când ești primar. Alba arata mai rău ca Ucraina și ție nici ca îți pasa. ești o rușine din punctul meu de vedere. Dar cine lupta pentru ciolan fuge ca și traseistele de la un partid la altul.

  4. codru

    miercuri, 06.12.2023 at 16:47

    Sa plateasca toti care au facut din oras o imobilitate. totul este premeditat La inceput au facut kauflanduri, lidl, ,moluri unde isi vand strainii marfa.apoi au facut din oras autostrada, numai poate nimeni opri o masina sa intre la o farmacie, butic, sa lase un copil, sa-si ia strictul necesar. Parcari nema, cei care vin din alte parti din judet si din afara kaput, n-au unde parca. Buticarii, magazinele mici de la parterele blocurilor nu se mai pot aproviziona ca nu au loc din cauza bordurilor…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax