Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primul caz de ÎNŞELĂCIUNE prin metoda „schimbul banilor” la Alba Iulia. Casierul unei societăţi comerciale, păcălit de o femeie din judeţul Dâmboviţa

Publicat

bani Primul caz de înşelăciune prin “schimbul banilor” a fost anunţat oficial la Alba Iulia, după ce cititorii Alba24 au sesizat că persoane necunoscute folosesc această metodă, pentru a face bani. Este vorba despre o femeie din judeţul Dâmboviţa, care l-a păcălit pe casierul unei societăţi comerciale cu 800 de lei.

Citeşte şi ŞTIREA TA pe ALBA24: O nouă metodă de înşelăciune. Cum puteţi fi păcăliţi prin „schimbul banilor”

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat-o miercuri pe C.S., de 42 de ani, din comuna Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa, care este bănuită de comiterea unei fapte de înşelăciune.

Poliţiştii au stabilit că în 8 ianuarie, în jurul orei 12.15, a solicitat casierului unei societăţi comerciale din Alba Iulia să-i schimbe 9 bancnote de 200 de lei în bancnote de câte 100 de lei.

După efectuarea schimbului de bani, femeia s-a răzgândit, solicitând să-i fie restituite bancnotele de 200 de lei însă când a restituit bancnotele de 100 de lei, a restituit cu 8 mai puţine.

Faţă de C.S. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune dar şi în vederea recuperării prejudiciului şi stabilirea întregii sale activităţi infracţionale.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax