Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primul furt din noul an: Un tânar din Alba a spart o casă în noaptea de Revelion 2020. A sustras mai multe mii de euro

Publicat

hoti

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș l-au reținut pe un tânăr care este bănuit de furt. În noaptea dintre ani ar fi forțat ușa unei locuințe din Noșlac și ar fi furat 3.000 de euro.

Potrivit IPJ Alba, la data de 1 ianuarie 2020, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș l-au identificat de un tânăr de 20 de ani, din Ocna Mureș, ca persoană bănuită de săvârșirea unui furt din locuință, faptă în legătură cu care un cetățean din comuna Noșlac a sesizat poliția în dimineața aceleiași zile.

În sarcina tânărului s-a reținut faptul că, în noaptea de 31 decembrie 2019/ 01 ianuarie 2020, ar fi pătruns, prin efracție, într-o casă din comuna Noșlac și ar fi sustras suma de 3.000 de euro, lăsată de către proprietar într-o noptieră.

Față de tânărul bănuit de furt, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar ulterior l-au prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud.

Urmează ca acesta să fie cercetat sub măsura preventivă a controlului judiciar.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax