Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prins în trafic, după ce a furat capacul unui bazin de alimentare cu apă. Bărbat de 64 de ani din comuna Jidvei, cercetat de poliţişti

Publicat

pol

Un bărbat în vârstă de 64 de ani din comuna Jidvei s-a ales cu dosar penal după ce a furat un capac din fontă de la un bazin de alimentare cu apă. Acesta a fost prins de poliţişti în trafic, în timp ce se deplasa cu un autoturism spre localitatea Fărău.

Miercuri, la ora 19.00, patrula intercomunală din cadrul  Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei a fost sesizată prin 112, de către un cetăţean din comuna Șona, cu privire la faptul că, în timp ce de afla pe raza localităţii Sînmiclăuş, a observat o persoană care a furat capacul din fontă al unui bazin de alimentare cu apă şi care, după comiterea faptei, a plecat cu un autoturism de ocazie înspre localitatea Fărău.

Cu ajutorul indiciilor furnizate de apelant, poliţiştii au reușit să identifice în trafic, pe DJ 107 V, între localităţile Alecuş şi Fărău, autoturismul cu care se deplasa autorul furtului.

Ca pasager în autoturism a fost identificat M.M.I., de 64 de ani, din comuna Jidvei, persoana despre care există suspiciunea că a comis furtul.

Cu ocazia controlului efectuat, în autoturismul condus de M.G. din Ocna Mureş, a fost găsit capacul de canal sustras de M.M.I., acesta fiind recuperat şi predat reprezentanţilor societăţii care administrează reţeaua de alimentare cu apă a localităţii Sînmiclăuş.

Faţă de M.M.I. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax