Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Prognoza meteo lunară. VREMEA de 1 Mai și până la final de primăvară 2020

Publicat

primavara

Administrația Națională de Meteorologie anunță prognoza de vreme pentru următoarele patru săptămâni, până în 18 mai. Temperaturile vor fi mai coborâte decât de obicei în următoarele două săptămâni. Și precipitațiile vor fi puține. Se mai încălzește ușor după data de 10 mai.

În județul Alba, temperaturile maxime vor fi în general de 17-18 grade Celsius, cu câteva excepții (21-22 de grade Celsius), la final de aprilie și după 10 mai.

Citește și URĂRI DE PAŞTE 2020 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

Vor fi ploi cel mai probabil în intervalul 29-30 aprilie și 7-8 mai.

De 1 Mai, vremea se anunță frumoasă, cu maxime de 22 de grade Celsius.

Săptămâna 20-26 aprilie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în jumătatea nordică a țării.

Regimul pluviometric va fi deficitar în toată țara, dar mai ales în regiunile intracarpatice, vestice, nord-vestice și în zona montană aferentă.

Săptămâna 27 aprilie – 3 mai

Temperatura aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în zonele montane.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă în toată țara, cu posibilitatea unui ușor excedent în regiunile sud-vestice.

Săptămâna 4-10 mai

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, posibil ușor mai ridicate, local în vest și nord-vest.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi deficitar la nivelul întregii țări, deficit ce va fi mai accentuat, local, în regiunile intracarpatice, la munte și în nord-est.

Săptămâna 11-18 mai

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

surse: meteoromania.ro, accuweather.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax