Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Program de studii postuniversitare și angajări la SRI. Dosarele se pot depune până în 8 august. Condiții și proceduri

Publicat

SRI a lansat un program de studii postuniversitare de educație permanentă dedicate formării ofiţerilor de informaţii. Cei care vor fi declarați admiși, vor fi angajați în structurile Serviciului Român de Informații

Porivit reprezentanților SRI, acest program este similar ca structură şi curriculă programului de master profesional şi se adresează atât absolvenţilor cu diplomă de licenţă sau echivalentă cât şi persoanelor absolvente de studii de master care își doresc o carieră în Serviciul Român de Informații.

Calendar Admitere SRI 2021

Candidaţii vor parcurge un proces de selecție, iar cei declaraţi admişi în urma concursului vor fi încadrați ca ofițeri operativi sau ofițeri analiști.

Pentru anul universitar 2021-2022, Serviciul Român de Informaţii selecţionează candidaţi pentru studii postuniversitare de educație permanentă dedicate formării ofiţerilor de informaţii, la următoarele specializări:

Pentru formarea ofițerilor operativi – specializarea Introducere în activitatea de informații pentru securitatea națională

Pentru formarea ofițerilor analiști – specializarea Introducere în analiza de intelligence.

Candidații interesați se pot înscrie în procesul de selecție, prin transmiterea unui CV la adresa hr@sri.ro (cu titlul „CPU ANIMV Nume și prenume”) şi cu precizarea, în corpul e-mail-ului, a localităţii unde le este mai facilă contactarea de către un reprezentant HR al SRI, până la data de 08.08.2021.

În urma promovării tuturor etapelor de selecție, candidații vor fi validați pentru a participa la concursul de admitere la studii postuniversitare.

Detalii privind organizarea și desfăşurarea concursului de admitere la studiile postuniversitare se găsesc pe site-ul Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul”.

Toate detalii pot fi vizualizate în acest DOCUMENT.

 

Vezi și

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax