Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Programul spectacolelor de Sărbători, de la Teatrul de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia. Pot fi văzute online

Publicat

Teatrul de Păpuși „Prichindel” vine în întâmpinarea sărbătorilor de iarnă cu daruri alese pentru cei mici. „Darurile lui Prichindel” este proiectul nostru de sărbători care ne dorim să aducă magie și un plus de bucurie în casele voastre, au transmis reprezentanții instituției.

”Dacă veți deschide pagina de facebook, începând cu data de 21 decembrie, veți descoperi ce veți putea primi în dar: spectacole, scenete, povești de iarnă, colinde.

Vezi PROGRAM MAGAZINE în ALBA de Sărbători 2020. Unde găsești deschis de Crăciun și Anul Nou

Și pentru că ne gândim la voi și la început de nou an, să ne așteptați, tot pe facebook, și cu sorcova, ca să vă urăm de tinerețe și de sănătate. Programul îl puteți urmări pe site-ul instituției – www.teatrulalba.ro și pe paginile noastre de facebook” au precizat aceștia.

„Pentru că nu mai putem fi împreună în sala de spectacol, acum, în prag de sărbători, ne-am dorit să fim aproape de voi. Ne dorim să intrăm în casele voastre cu povești frumoase, spuse la gura șemineului sau pe scenă. Echipa Teatrului de Păpuși „Prichindel” vă dorește sărbători frumoase și liniștite, să ne revedem cât mai curând posibil sănătoși și voioși. Crăciun fericit!”, Ioana Bogățan, managerul teatrului.

Citește și DOCUMENT: Regulile pentru reluarea spectacolelor și concertelor de la 1 iunie 2021. Măsurile propuse de Ministerul Culturii

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax