Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Promoții de final de vară pe Litoralul Românesc: Hotelierii anunță reduceri semnificative pentru ultimele zile de august

Publicat

Am ajuns deja în a doua jumătate a lunii august, iar hotelierii și antreprenorii din stațiunile de pe litoralul românesc au anunțat reduceri semnificative. După vârful de sezon care se încheie pe 15 august, turiștii pot profita de oferte avantajoase. A fost scump la mare în România anul acesta, dar nici în Grecia, Bulgaria sau Croația nu a fost ieftin.

Pe măsură ce sezonul estival se apropie de sfârșit, litoralul românesc oferă o mulțime de oferte tentante pentru turiștii care doresc să profite la maxim de ultimele zile de vară. Fie că ești în căutare de cazare avantajoasă, servicii all inclusive sau doar o zi liniștită pe plajă, acum este momentul ideal să te bucuri de litoralul românesc.

Reduceri de până la 20% la cazare

De sâmbătă, cazările la malul mării ieftinesc cu aproximativ 20%. De asemenea, se vor înregistra reduceri și la alte servicii, cum ar fi închirierea șezlongurilor, cu o scădere a prețurilor de 10 lei, iar turiștii care optează pentru băuturi răcoritoare vor economisi aproximativ un leu per sticlă.

În Năvodari, pentru patru nopți de cazare primiți a cincea noapte gratis, iar în pachet intră și accesul la spa, la piscină, dar și la locurile de joacă pentru copii, ori la sălile de fitness.

În stațiunea Mamaia, un hotel de patru stele la un sejur de minimum trei nopți  turiștii primesc o fișă cont de 150 de lei pe care o pot folosi la restaurantul unității de cazare, ceea ce înseamnă că beneficiază şi de o cină gratis. Î

n funcție de servicii, în Mamaia, tarifele sunt între 290 de lei la un hotel de trei stele până la 350 de lei la un hotel de patru stele. În Eforie Nord între 180 și 480 de lei costă o noapte de cazare pe care le oferă fiecare hotel în parte, iar în stațiunea Neptun-Olimp, 170 și 490 de lei, dar deja vorbim despre unități de cazare care oferă servicii all inclusive, potrivit Antena1.

Tarifele agențiilor de turism

Agențiile de turism sunt în competiție pentru a atrage cât mai mulți turiști. Diverse oferte sunt disponibile pentru cei care optează pentru un sejur de minim trei zile pe litoral. Ștefan Necula, managerul unei agenții de turism, subliniază că cele mai populare destinații sunt Eforie Nord, Mamaia și Neptun-Olimp, potrivit ProTV

All inclusive la prețuri avantajoase

Hotelurile care oferă servicii all inclusive nu rămân în urmă cu reduceri. După cum a precizat directorul unei agenției de turism tarifele pentru aceste servicii au scăzut semnificativ față de vârful sezonului.

Promoții speciale pentru turiști

Pentru a atrage un număr cât mai mare de turiști, hotelierii și comercianții au venit cu oferte speciale, managerul al unui hotel din Mamaia, a anunțat o promoție specială denumită „Colors of fall”, unde turiștii primesc o noapte gratuită pentru două nopți rezervate.

Condiții meteo ideale

Meteorologii aduc vești bune: temperaturile vor rămâne ridicate în următoarele zile, iar apa mării va avea temperaturi perfecte pentru îmbăiere, între 24 și 25 de grade Celsius. Aceasta, combinată cu reducerile semnificative, promite un final de vară ideal pentru turiști.

Potrivit ANM, până la sfârșitul lunii vremea va fi frumoasă iar temperaturile vor fi peste normalul perioadei. La mare canicula se va simți mai puțin datorită brizei mării.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax