Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Proprietățile vor fi impozitate în funcţie de valoare. Marcel Ciolacu anunță modificări fiscale până la 1 iulie

Publicat

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că anul acesta nu mai crește nici o taxă, dar vorbește despre modificări fiscale de la 1 iulie. 

„Cred că vor fi anumite modificări fiscale până la 1 iulie, de exemplu impozitarea proprietăţilor în funcţie de valoare.

Vezi și Impozitele pentru locuințe ar putea crește la 1/100 din valoarea casei. Variantă de lucru: impozitarea progresivă, taxa pe lux

Nu cunosc valoarea, eu nu sunt ministru de finanţe şi nu sunt specialist în finanţe. Aceste valori se compară cu restul statelor în funcţie de venituri şi atunci vii cu o valoare. (…)

Ducem discuţia destul de simplist, este o nouă abordare impozitarea progresivă, o abordare care a dus la dezvoltarea tuturor societăţilor civilizate”, a spus Ciolacu.

Citește și Măsuri fiscale discutate în Coaliție: Impozite pe proprietate mai mari, deduceri pentru salarii mici, creșterea TVA pentru HoReCa

Liderul social-democraţilor s-a referit şi la taxa pe solidaritate, menţionând că acest subiect este pe agenda de discuţii.

„Eu am zis că taxa de solidaritate există în Germania. Este pe agenda de discuţii şi vom alege varianta cea mai bună. Exact cum este în Germania. Trebuie făcută o raportare între taxe şi venituri, trebuie să compari”, a adăugat Marcel Ciolacu, potrivit Agerpres.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Oz

    joi, 02.06.2022 at 08:13

    CIOLANULE hai tata ca mai ai putin si te arunca astia la cosul de gunoi al istoriei

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax