Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Propunere de limitare de viteză pe strada Mărăşeşti, pentru protejarea caselor

Publicat

Locuitorii străzii Mărăşeşti din Alba Iulia au reclamat traficul intens din zonă, ce provoacă fisuri în pereţii caselor. Din cauza autovehiculelor care tranzitează zona, mai ales spre sau dinspre şoseaua de centură a oraşului, albaiulienii asistă zilnic la distrugerea treptată a agoniselii lor de o viaţă. Problema a fost ridicată în şedinţa de consiliu de marţi, de către consilierul Horia Bărdaş, care a propus colegilor instalarea unor şicane, pentru a determina şoferii să reducă viteza de deplasare. „Vorbesc în numele oamenilor care au solicitat găsirea unor soluţii pentru reducerea traficului pe strada Mărăşeşti. Casele din acea zonă sunt inundate, iar trepidaţiile produse de traficul intens al autovehiculelor nu fac decât să înrăutăţească situaţia”, a explicat Horia Bărdaş.
Acesta a solicitat consilierilor aprobarea construirii a două şicane de beton şi limitarea vitezei maxime de deplasare în acea zonă la 30 de kilometri la oră.
Problema a fost propusă pentru a fi analizată, urmând să fie dezbătută în următoarea şedinţă de consiliu local.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax