Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Purtătorul de cuvânt al PSD a fost suspendat, după un derapaj de limbaj surprins de un microfon pornit. Cum s-a exprimat acesta

Publicat

Lucian Romașcanu a fost suspendat din funcția de purtător de cuvânt al PSD de conducerea partidului după ce a jignit în bloc jurnaliștii.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a avut o ieșire nervoasă la adresa jurnaliștilor care tocmai părăsiseră sala. ”O să primească o p… în c… toți”, a spus oficialul PSD la sfârșitul Comitetului Național Executiv (CExN) al partidului.

Acesta nu știa că microfoanele sunt pornite și a comentat gestul jurnaliștilor prezenți care au decis să iasă din sală sperând să obțină declarații de la președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, pentru a  expune el concluziile CExN.

Dialog (min. 01.16): 

Romașcanu: ”E un pic jignitor, ai purtător de cuvânt care vine să-ți dea niște informații. Dacă nu spune Ciolacu nimic, ce faci? Nu dai nimic? Ce faci cu publicul tău care vrea informații? Unde e omul nostru de la cameră, frate? Ăsta este sfârșitul unei frumoase prietenii. O să primească o p… în c… toți”.

O angajată de la Biroul de Presă al PSD: ”Nici aia, poate le place”, la care Romașcanu a răspuns: ”S-ar putea, da”.

După ce scandalul a apărut în presă, Romașcanu și-a cerut scuze pe contul său de Facebook, dar ulterior a fost suspendat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Marius Instalatorul

    vineri, 21.08.2020 at 21:23

    Pupa o p..a la voturi sibpsd si pnl 😉
    Ciuma roșie și ciuma galbena..
    Din 89 fură in grop ambii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax