Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

RAPORTUL care a stat la baza solicitării de revocare a șefei DNA, de NEGĂSIT. Site-ul Justiției, BLOCAT

Publicat

k

Raportul privind activitatea managerială a Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), prezentant joi seara de către ministrul Justiției, în urma căruia a fost solicitată revocarea şefei DNA, Laura Codruța Kovesi, este de negăsit. Deși ministrul Tudorel Toader a promis că va posta documentul pe site-ul ministerului, acesta din urmă nu poate fi accesat de mai bine de 12 ore.

Citește și Ministrul Justiției declanşează procedura de REVOCARE din funcţie a șefei DNA: „Să eliminăm lucrurile rele”

Site-ul Ministerului Justiției a căzut chiar în timp ce ministrul Justiției își prezenta raportul cu privire la activitatea DNA. Doar că site-ul este imposibil de accesat chiar și vineri dimineața, la ore bune după ce Toader a cerut revocarea șefei DNA. Interesant este că, la cele mai multe întrebări ale jurnaliștilor, ministrul Justiției a răspuns imperturbabil că ziariștii vor găsi raportul pe site-ul Ministerului.

Citește și Traian Berbeceanu, mesaj pentru Dragnea: „Nu voi accepta vreodată că un infractor poate să-mi conducă ţara”

Însă Toader are antecedente similare. După prezentarea proiectelor de legi ale justiției, Ministerul a întârziat câteva zile publicarea lor pe site.

Toader a prezentat „pe diagonala” acest raport, joi seara, de la ora 18:00, în ceea ce el a numit „o prezentare a raportului, nu o conferință de presă”, care a durat mai bine de o oră, timp în care a refuzat să răspundă la majoritatea întrebărilor jurnaliștilor și a citit un rezumat de pe niște foi, nu înainte de a-i ruga pe reporteri să se retragă și să nu i le filmeze.

Ca o concluzie a raportului in 20 de puncte, în care Kovesi este desființată practic la fiecare pas, Tudorel Toader a cerut la finalul intervenției sale revocarea procurorului-șef al DNA.

„Raportul este cuprinzător, are 36 de pagini în sinteză. Îl prezint în diagonală, în sinteză, după care, când terminăm întâlnirea, îl postăm pe Internet la Ministerul Justiției”, a declarat Toader, la începutul declarației sale de presă.

Citește și Președintele Klaus Iohannis și procurorul general Augustin Lazăr nu văd niciun motiv de demitere a șefei DNA

sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 23.02.2018 at 12:40

    Atat ii trebuie sa-l publice. Va deveni cel mai mare nume, despre care o tara intreaga va face misto cel putin 6 luni de acum incolo. Degeaba ai ajuns profesor, te-ai comportat ca un rebut.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax