Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Traian Berbeceanu, mesaj pentru Dragnea: „Nu voi accepta vreodată că un infractor poate să-mi conducă ţara”

Publicat

Poliţistul Traian Berbeceanu, fost comisar-șef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Alba, a avut o reacție dură joi seara, după anunţul făcut de ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, cu privire la revocarea Laurei Codruţei Kovesi din funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Citește și Ministrul Justiției declanşează procedura de REVOCARE din funcţie a șefei DNA: „Să eliminăm lucrurile rele”

„Sunt încă polițist!

Și nu voi putea accepta vreodată faptul că un infractor, condamnat definitiv de ÎCCJ, poate să-mi conducă țara, poate să-mi hotărască viitorul, poate să-i stabilescă destinul fiului meu!

Și nu voi putea să accept niciodată faptul că un infractor dovedit poate să hotărască modificarea legislație în baza căreia i-au fost probate faptele!

Și nu vreau să accept nici aceea că infractorul poate să pedepsească instituția care l-a pedepsit!

Un condamnat definitiv, chiar cu suspendarea executării pedepsei, rămâne un infractor dovedit indiferent de instanța care s-a pronunțat în acest sens!

Așa am învățat! Așa am înțeles de-a lungul a 25 de ani de carieră!

După de-ăștia am alergat o jumătate din viață, pentru pedepsirea ăstora mi-am neglijat familia și mi-am șubrezit sănătatea! Din cauza ăstora am fost aruncat la beci, nevinovat fiind!

Așa voi gândi și voi simți cât încă sunt polițist, și pentru tot restul vieții după aceea!

Așa să îmi ajute Dumnezeu!”, a scris Traian Berbeceanu, pe rețeaua de socializare Facebook.

Berbeceanu s-a numărat printre zecile de localnici care au venit, joi seara, în Piaţa Victoriei din Deva, pentru a-şi manifesta sprijinul faţă de Laura Codruţa Kovesi, şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie, după anunţul ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, privind declanşarea procedurii de revocare a acesteia din funcţie.

Citește și Președintele Klaus Iohannis și procurorul general Augustin Lazăr nu văd niciun motiv de demitere a șefei DNA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Silviu

    vineri, 23.02.2018 at 10:31

    Respectul si admiratia mea, Domnule Comisar-Sef! Chiar daca nu te ajuta cu nimic….

  2. Dan

    vineri, 23.02.2018 at 11:47

    Ba da Traiane ai acceptat deja , toti am acceptat ba i-am si votat de la involutie incoace….

  3. vasile

    vineri, 23.02.2018 at 22:07

    bine domnilor dar ce facem cu dovezile,ne facem ca nu exista ce facem cu procurorii corupti ca acestia au un sef care la fel se face ca nu stie si mai este si un presedinte care spune ca nu stie .Si dupa atata scandal pentru un om ,oare n ar fi mai elegant ca acel om sa si depuna demisia pentru a salva institutia cu care spune ca nu se identifica .Sau o fi si ea vre un hastag rezist.

  4. il berbecianu

    vineri, 23.02.2018 at 23:39

    Mon amore berbeciano, potzi statando cracanando noptzi si zile, pe romaneste sincer, nu te mai prostsitua ! Te faci de râs ! Ești totuși, comisar șef al poliției române, încă ! Lasă abnegațiile ! Când erai cu ai tăi semi-zei pe brigadă călare se mirau abuzurile de voi ! Le încălcau ai tăi și cu tine de câteva zeci de ori pe 8 ore lucrate ! Nu te mai crede Albă ca Zăpada ca și Lenutz Koveshi….că mă faci să scot de la sertar negru pe alb și apoi nu găsești pe unde să te ascunzi ! Hai la pensie și….trage apa !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax