Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Reacția ”Electrica Furnizare” în legătură cu factura de 27.800 de lei, primită de o familie din Alba Iulia: ”A fost o eroare”

Publicat

Electrica Furnizare reacționează la scandalul legat de factura uriașă la electricitate primită de o familie din Alba Iulia, care a aflat că ar trebui să plătească 27.808 lei pentru un consum de 39.313 kwh în perioada 12 iulie 2021 – 10 august 2021.

Ar fi vorba despre o anomalie pe lanțul de facturare și în sistemul informatic, factura în cauză fiind transmisă automat, în mod eronat.

Citește și: Factură șocantă la energie electrică, primită de o familie din Alba Iulia. Suma de plată: peste 27.800 de lei

Compania a transmis pe adresa redacției o clarificare legată de situație:

”Electrica Furnizare informează cu privire la cazul clientului din Alba Iulia, care a primit o factură în valoare de 27.808,13 lei, ca urmare a unei anomalii pe lanțul de facturare și în sistemul informatic.

Vezi și O altă familie din Alba Iulia, FACTURĂ ENORMĂ de la noul furnizor de energie. Și cel vechi i-a aplicat o ”taxă de despărțire”

Electrica Furnizare precizează că factura menționată în cadrul articolelor de presă este o factură cu caracter de regularizare, emisă în baza citirii efectuate de către operatorul de distribuție zonal.

Din cauza unei anomalii pe lanțul de facturare și în sistemul informatic, factura în cauză a fost transmisă automat, în mod eronat, către client.

Compania Electrica Furnizare a luat decizia de a storna factura până la clarificarea modului de funcționare a întregului lanț de facturare, inclusiv a contorului de la locul de consum în cauză”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Mihai

    luni, 30.08.2021 at 13:02

    Nimeni nu le face nimic

  2. Elena

    luni, 30.08.2021 at 21:14

    Sigur nu a fost nici un operator sa citeasca contorul, totul a fost pus din burta. Vin 1 data pe an sa citeasca, nici nu e sigur. In curand o sa apara si alte reclamatii in care se vede clar ca nu se fac citiri. Mint cu nerusinare. Ei stiu ca oamenii au incredere, iau factura si merg sa plateasca, sau le vine pe internet si platesc, nu mai verifica. Cumva trebuie sa-si recupereze amenzile.

  3. electricianul roman

    marți, 31.08.2021 at 11:34

    Ca sa vezi ??? …….Din cauza unei anomalii pe lanțul de facturare și în sistemul informatic….

    Niste incompetenti care ar trebui sa fie dati afara cu directorul in frunte.

    Bai nu va e rusine ca luati salarii babane pe degeaba ??? din banii pensionarilor si a poporului roman

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax