Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Reacția primarului Pleșa după ce PNL și PSD nu au votat bugetul local al Municipiului Alba Iulia: sunteți împotriva cetățenilor

Publicat

PNL și PSD s-au aliat împotriva primarului Gabriel Pleșa în ședința de Consiliu Local al Municipiului Alba Iulia și nu au votat bugetul pentru anul 2023 propus de acesta. 

Ședința a avut loc în data de 30 ianuarie 2023. Mai exact consilierii locali ai celor două formațiuni s-au împotrivit proiectului, iar acesta nu a trecut, fiind 12 voturi ”împotrivă”. Imediat după ce proiectul a căzut, primarul Pleșa a avut o reacție și i-a atacat pe cei 12 consilieri.

Pleșa le-a spus cu prin votul lor sunt împotriva orașului și a comunității. De asemenea acesta a spus că ”de mâine” vor apărea primele consecințe negative din cauza votului.

”….a funcționat o majoritate, o unanimitate pentru oraș. Consider că cei 12 care ați votat sunteți împotriva albaiulienilor și a comunității. Vă rog transmiteți asta și șefilor de partide care au dat această direcție. Vă cunosc pe toți personal. Aveți onestitatea să vă priviți în oglindă și să vă dați seama ce reprecursiuni are acest vot.

CITEȘTE ȘI: BUGETUL LOCAL al Municipiului Alba Iulia NU a fost VOTAT. Gabriel Pleșa: ”Se blochează tot”. Ce consilieri locali nu au votat

Cu 54% buget mai mare pe investiții, cu probleme pe care nu ați venit să le discutăm și le-ați discutat cu domul viceprimar (n.r. Marius Filimon) care probabil este primul viceprimar care votează împotriva bugetului.

Cu prima dată bugetul care a picat la vot într-un consiliu local nu a venit o clipă să vină și să îmi spună că sunt probleme sau discuții, ci a discutat în altă parte, nici măcar nu ați fost consultați dumneavoastră consilierii locali și s-a ieșit public cu aceste comunicate și știți foarte bine peste capul dumneavoastră. Îmi pare foarte, foarte rău să constat că din păcate faceți acest mare deserviciu orașului, nu primarului Gabriel Pleșa, iar consecințele se vor vedea de mâine.

Din acest moment considerați că voi ieși public de fiecare dată cu fiecare problemă pe care o are municipiul din cauza acestui vot, începând de mâine, iar cei care nu și-au făcut datoria din aparatul de specialitate al primarului, din conducerea primăriei, voi lua măsuri începând de mâine”, a spus Gabriel Pleșa în timpul ședinței după ce bugetul nu a fost votat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Otrava

    luni, 30.01.2023 at 15:43

    Cind ți la sin șerpi, te vor otrăvi !

  2. pilu

    luni, 30.01.2023 at 15:43

    Se dovedeşte încă o dată că albaiulienii au votat nişte rebuturi politice, conduşi din umbră de lideri fără nici o gândire. Asta nu înseamnă că sunt fan USR, niciodată. Câtă prostie adunată le un loc ! După pomelnicul apărut în presă al PNL,sub „semnătura”unui neavenit în politică, dar pe alte căi, se putea deduce simplu că va fi un fiasco acest buget. Trăiască proştii partidului ! Ăi culmea, numărul lor este în creştere.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax