Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Reacție dură a deputatului Florin Roman, după ce USR a cerut încetarea mandatului lui Gabriel Pleșa din funcția de primar

Publicat

Deputatul de Alba, Florin Roman (PNL) a reacționat după ce USR a cerut încetarea de drept a mandatului de primar al lui Gabriel Pleșa și a sesizat în acest sens Instituția Prefectului Alba. 

Primarul din Alba Iulia a trecut la PNL în urmă cu o săptămână, de la USR. Nu a făcut-o însă oficial, ci doar printr-un anunț public, într-o postare pe Facebook.

USR Alba cere încetarea de drept a mandatului de primar al lui Gabriel Pleșa. Sesizare la Instituția Prefectului

Gabriel Pleșa nu și-a depus oficial demisia pentru că asta ar fi făcut ca, potrivit legii, să își piardă mandatul. Legea mai spune că nu își pierde mandatul dacă este exclus din partid.

„Pentru întreg municipiul, drumul meu continuă alături de PNL” a scris Pleșa pe contul său de Facebook, alături de o fotografie în care apare alături de liderii naționali și locali ai partidului.

PNL a reacționat prin vocea deputatului liberal Florin Roman: ”Reușesc să fie penibili, invocând o demisie a primarului Gabriel Plesa, care nu există”.

Reacția deputatului Florin Roman

”Cei de la USR Alba în frunte cu felcerul, nefelcer, nu ratează nici un moment să cadă în penibil!

Și chiar reușesc să fie penibili, invocând o demisie a primarului Gabriel Plesa, care nu există. Dl Plesa a anunțat susținerea proiectelor PNL pentru Alba Iulia, la fel cum a făcut dl primar Radu Penciu, pentru Lupșa.

În lipsa unui document scris, sesizările amatorilor de la vârful USR care se joacă de-a politica sunt simple hârtii, numai bune de aruncat la gunoi.

Așteptam să auzim un anunț de susținere a proiectelor municipiului Alba Iulia, dar se pare ca nimic din toate acestea nu interesează ceea ce a mai rămas din USR” a scris acesta pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 18.12.2023 at 15:59

    De la început vreau să spun că nici măcar nu sunt simpatizant USR. Dar când unul mic şi supraponderal face nişte afirmaţii părtinitoare, apărând ceea ce nu au reuşit, prin noi înşine, ci prin subterfugii, unde a avut un rol hotărâtor, n-ai ce calificativ să-i dai. Ăla e felcer, deci are o meserie, pe care tu nu o ai. Ai fost plimbat de sistem ca limba clopotului de ici colo, cum au fost toţi, slujind cu mare devotament, toate matrapazlâcurile posibile. Nu se putea ca un gulgutier ca tine să tacă. Aici eşti portavoce şi o ştiu toţi.Jenibil.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax