Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Recensământ 2022: Probleme la accesarea platformei de autorecenzare. Număr mare de utilizatori

Publicat

Institutul Național de Statisctică a anunțat luni că platforma de autorecenzare la Recensământ are probleme din cauza numărului mare de utilizatori.

Autorecenzarea a început luni dimineață, iar platforma a avut probleme din cauza numărului mare de vizitatori.

Vezi și Recensământ 2021: prima zi de autorecenzare online. Ce trebuie completat în formularul de pre-înregistrare și în chestionar

„Ca urmare a interesului foarte ridicat manifestat de populație pentru accesarea platformei de autorecenzare în primele ore ale zilei de 14 martie, website-ul dedicat Recensământului Populației și Locuințelor a fost suprasolicitat”, a anunțat INS.

„Până la suplimentarea resurselor de natură tehnică, rugăm persoanele care doresc să se autorecenzeze să acceseze direct Platforma de Autorecenzare la adresa https://autorecenzare.insse.ro sau site-ul Institutului Național de Statistică la adresa https://insse.ro/cms/ro”, au mai spus cei de la INS.

Autorecenzarea se poate realiza în perioada 14 martie-15 mai 2022 pe orice dispozitiv electronic, telefoane inteligente, tablete, laptopuri și desktopuri. Există și autorecenzarea online asistată care se poate face în spații special amenajate de fiecare primărie fie pe tabletele organizatorilor, fie pe propriile dispozitive electronice, cu sprijinul unui recenzor.

Citește și Cum se poate lua ZI LIBERĂ pentru autorecenzare la Recensământ. Ce trebuie să facă angajații

Fiecare persoană, indiferent de cetățenie, care are reședința în România pentru o perioadă de cel puțin un an poate participa la recensământ. Autorecenzarea se face în doi pași.

Prima dată se trimite un formular de pre-înregistrare și ulterior beneficiarul primește un link în care se află chestionarul. Persoanele care nu vor participa la această etapă a recensământului vor fi vizitate la domiciliu de recenzori după data de 15 mai.

Acesta este al treisprezecelea recensământ din istorie și al patrulea după Revoluția din 1989.

Citește și RECENSĂMÂNT 2022: Autorecenzare online, până în 15 mai. Situația în Alba și ce amenzi riscă persoanele care nu participă

sursă: Mediafax

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax