Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Recrutări pe bandă rulantă în PNL Alba Iulia: Zeci de oameni în câteva zile. Printre ei, fostul vicepreședinte al Curții de Apel

Publicat

Mașinăria de recurtat oameni s-a pus în funcțiune la PNL Alba Iulia. După fondatorul PLUS, Mihail David, fostul ministru al Culturii în guvernul Dăncilă, Daniel Breaz, PNL l-a recrutat și pe fostul vicepreședinte al Curții de Apel Alba Iulia, Aurelian Mocan. 

Cu o carieră de peste 25 de ani în justiție, Aurleian Mocan a făcut pasul în politica. Acesta a explicat pentru alba24.ro motivele pentru care a ales PNL. În primul rând a precizat că este vorba despre istoria partidului, de la ideologia fondatorilor, dar și doctrina postdecembristă.

Mai exact, partidul a avut în viziunea fostului vicepreședinte al Curții de Apel Alba Iulia, un traseu pro european, democratic și o viziune clară politică.

CITEȘTE ȘI: EDITORIAL: Ce mai rămâne din brandul PNL Alba, după ce Dumitrel și Hațegan l-au adus în partid pe Breaz, omul lui Dragnea

Acesta a mai precizat că a intrat în politică pentru o nouă experiență în viața sa, dar și pentru a fi alături de cetățeni, cum a fost în perioada în care a înfăptuit actul de justiție.

Momentan, acesta nu ia în calcul o candidatură pentru o funcție publică, la alegerile din 2024, a mai precizat pentru alba24.ro.

Peste 20 de oameni noi, în PNL Alba, în ultimele zile

Potrivit reprezentaților PNL Alba, în ultimele zile, peste 20 de persoane s-au înscris în partid, pe lângă David, Breaz și Mocan. Mare parte din ei sunt până în 35 de ani și au fost aduși pe filiera TNL.

CITEȘTE ȘI: Mircea Hava, ”calul care a tras căruța”, s-ar întoarce la Primăria Alba Iulia chiar și din poziția unui independent capricios

De asemenea, pe viitor mai multe persoane cunoscute din Alba vor face pasul către PNL au mai precziat reprezentații partidului. Printre cei care vor fi anunțați sunt și persoane care nu au mai făcut politică, dar și politicieni de prin alte partide.

sursă foto: Facebook, Aurelian Mocan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Dsds

    vineri, 16.09.2022 at 12:05

    Oricum daca candideaza Mircea Hava il votez cu drag indiferent de partid

  2. pilu

    vineri, 16.09.2022 at 12:17

    Atât de clară a fost viziunea politică, încât când au ajuns la guvernare au luat cele mai proaste decizii. Şi uite aşa au devenit anexa PSD-ului. Oricum, prin calitatea slabă a activului partidului se duc tot mai jos. Iar dinspre TNL, nici o speranţă mai mult cantitativ, nu calitativ. O adunătură de fripturişti.

  3. albaiulian

    vineri, 16.09.2022 at 12:26

    La 15% cu cat mai sunt creditati in ultimele sondaje il pot rectuta si pe Papa de la Roma, ca tot vor fi PA in 2024…

  4. Sporiș Elena Gabriela

    vineri, 16.09.2022 at 13:26

    Bună ziua,care sunt cricteriile de înscriere în PNL?

  5. Culesul

    vineri, 16.09.2022 at 14:04

    Or fi ramas prea puțini, ori de slabă calitate ? Dar să iei de la alții, înseamnă ca ăia de la care iei sunt mai buni !
    Patronul: Bă, zice lumea ca suntem cu toții o adunătură de proști !
    Angajat: Șefu, toți știu ca dumneata nu angajezi proști !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax